19/6 Lördag - Fortsatt förkyld...

T fixade hästarna på morgonen så jag fick sova. Är fortfarande förkyld och sov i soffan under natten eftersom jag behövde halvsitta och sova. Tog det lugnt under fm, fixade bara stalllet i slowmotion och sedan fick jag lägga mig och vila ett tag.

Em tillbringade jag med att vara arbetsledare åt T och vi fixade lite mitt kök. Köksön kläddes in med pärlspont och de två återstående bänkskivorna sågades till och så skruvades skivorna fast... Själva fastskruvande av bänkskivor  innebar lite gymnastiska övningar för T's del... ;-)



Ett hörnskåp är ju rymligt och bra ;-)



Framåt kvällningen så hade vi kommit en bit på väg i alla fall :-)



Nu har utsidan av köksön tagit form... kvar är inredningen, men det får bli en annan gång.

Resten av kvällen tillbringade jag sedan med Oktawia och M1. M1 kom vid 18-snåret och så blev det en vända in till ÖFK för ett lättare ridpass och pållan skötte sig bra. Sedan hem igen och pållan blev knoppad och borstad av M1. Jag smorde iordning sadel och träns och fixade in allt i bilen. Behöver åka 7.15 i morgon bitti så det var lika bra att fixa klart så mycket som möjligt redan i kväll. 

Vid 21-snåret var pållan snygg och prydlig och all utrustning fixad. Alltså klart för idag och kvällsmaten serverades till pållarna.

Jag tillbringade sedan resten av kvällen framför TV:n och sedan FB. Kände mig lite piggare och hoppas att det håller i sig tills i morgon.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0