25/6 Fredag - Midsommarafton

Vaknade till liv vid 9-snåret och kände mig rätt utvilad. Efter kaffe och frukost så började vi fixa lite i köket.

Under dagen idag så har vi hållit på med lite finlir. Hade fundering hur jag ville ha det mellan bänkskivan och väggen där det var en stor glipa. Vi mätte lite fram och tillbaka och så bestämde jag mig för att vi får såga till en bit på 3,5 cm bredd och limma på. Kommer sedan såga till en ytterligare bit av en bänskiva, som ska passa i fönstret, får också limmas fast på bänkskivan och vips kommer jag få upp blommorna i höjd med bänkskivan.

M1 var här och fixade Oktawias motion på fm, himla skönt att kunna koncentrera mig på köket och pållan motion blir fixa ändå :-).

Den mesta tiden idag gick åt till att städa i köket. Det var fint väder, men lite blåsigt idag. Passade i alla fall på att putsa fönstrena ordentligt - det är ett år sedan sist så det var välbehövligt. Under tiden som jag putsade fönster så gick T över alla spikar på pärlsponten och slog in dem ordentligt med en indrivare.

En kvartslist blev uppsatt och jag målade lite kanter på pärlsponten. Lyckades också skruva upp gardinbeslag, strök gardiner och fixade upp dem. Plockade iordning bland lite prylar i köket. Fixade klart höjden på ett par lådfronter. Lite sånt där småpyssel som tar tid.

Nu är det faktiskt inte mycket kvar att fixa. Fattas gör fortfarande en bit tapet,  dekorlist, bänkbelysning och krönlisten. Ska också ha en sockel mot taket så småningom. Har fortfarande prylar i vardagsrummet som ska sorteras upp och plockas in på rätt ställe.

Sedan har jag kvar att röja diskbänk och plocka undan alla verktyg ;-). Är nöjd med resultatet i alla fall - var himla skönt att få rena fönster och få upp gardiner :-)



Så småningom blev det dags att tänka på att det var midsommarafton - vid 18-snåret knatade vi över till grannen och tillbringade kvällen på deras altan - tyvärr var det lite väl kallt framåt kvällen - men det regnade i alla fall inte ;-).

Det var i alla fall gott om hundar hos grannen... ;-)

T fick en ny kompis :-)



Och jag också :-)



Till sist så blev det dags att ta sig hemåt - tur man har nära ;-). Den kalla kvällsluften var dock inte speciellt bra för mina luftrör... hostar värren än någonsin. Så nu blir det lite Vicks blå och sängen för att värma upp mig.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0