26/6 Lördag - Midsommardagen

Vaknade vid 9-snåret och var rätt pigg. Knallade upp och och fixade iordning mig, frukosten käkade vi ute. Även idag kom M1 och P på morgon och red ut på Oktawia - fast idag så var det P som satt upp och skötte ridningen :-).

För övrigt så höll jag på med lite småplock och packning av prylar på fm. Kl 14 träffade vi förra ägaren av lägenheten och nycklar överlämnades.

T hade fulla bilen med kartonger så de bars in och blev placerade i klädkammaren. Tyvärr så visade det sig att förra ägaren inte direkt hade städat ordentligt :-(. T fattade också nu vad jag menade när jag sagt att det behöver målas! I morgon blir det till att åka iväg till färgaffären och shoppa färg etc. Och så ska städgrejjer med också...

När var klara vid lägenheten så åkte vi till ICA Maxi och shoppade lite, sedan var det dags att åka hem och fixa lite käk.

Efter maten så tog vi itu med plocka rätt på resten av prylarna som ska till köket. Inte så mycket som behövde slängas, mest för att T inte vill slänga nåt!!! Men han får ju ta hand om sakerna också...

Det var skönt sommarväder idag och nästan synd att vara så mycket inne, så fikat frampå sen em intogs ute i trädgården.

T fortsatte med packningen och jag passade på att plantera mina fuxiaplantor. När vi var på maxi så kom jag äntligen ihåg att köpa med lerkrukor som passar i blomställningarna vid uteplatsen. Så nu är fuxiorna på plats och placerade på rätt ställe. Omplanterade  i sista minuten - de mådde inte bra i de gamla krukorna. Så nu hoppas jag att de tar sig och växer sig ordentligt stora under sommaren.

Det var en skönt kväll och jag passade på att vara ute i trädgården en stund. Gick sedan och kollade ifall kusarna mådde bra.

Det var meningen att vi skulle stolpa upp nu sommarhage under helgen, men vi kommer inte hinna med det. Istället så bytte vi hage och släppte dem i gamla sommarhagen... de kan börja med att beta rent på gräs där. Så får vi fixa andra hagen under semestern...

När jag gick ner för att prata med dem så var de måttligt intresserade av mig i alla fall...



Bianca - det lilla krypet - syns knappt i det höga gräset  ;-)



För övrigt så har jag inte hunnit gjort så mycket mera och kvällen kommer avslutas framför TV:n.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0