28/6 Måndag - ridhuset

Gårdagens slit kändes i kroppen idag... dessutom blev det rätt sent igår kväll innan jag äntligen lyckades somna. Resultatet idag... sjukt trött... dessutom äckligt varmt. Bara att härda ut - nu är det bara 3 dagar kvar tills jag går på semester. Ska bli helt underbart. Målet är att hinna klart med rustningen av hus och lägenhet, hinna rida mellan varven och ändå få lite välförtjänt vila.

Efter jobbet idag så blev det ett besök på Jysk och där hittade jag en pryl som inhandlades. Den är ett måste för en av mina semesteraktiviteter... nämligen den där välförtjänta vilan. Ett par böcker ska jag väl hinna läsa tänkte jag.

Kan i alla fall tala om att jag låg VÄLDIGT bra i denna lilla sak ;-)



Blir perfekt att ligga och slappa i - perfekt placerad i lite vandrande skugga under äppleträden :-)

Dock blev det ingen långvarig vila för mig. Vid 18.30 kom M1 och P och pållan blev idag iordninggjord för en tur in till ÖFK för lite dressyrtrimmande. Så kl 19 for vi iväg.

Vi var helt själva i ridhuset så M1 hade hela ridhuset för sig själv. Tränade på övergångar och det tyckte Oktawia var jättejobbigt, men hon kämpade på bra. Galoppera sakta är skitjobbigt ;-).

Efter en timmes duktigt jobbande så blev det till att fara hemåt i kvällssolen. Väl hemma så fick T assistera lite och hålla i under tiden som Oktawia som hon betade och jag sköljde av henne med ljummet vatten så all intorkad svett försvann. Pållarna blev sedan serverad lite kraftfoder och få stå inne och käka en stund tills det att CSI NY är slut på TV.

Släpper alltså ut pållarna igen om en stund och sedan blir det sängen. Ska försöka somna tidigare idag så jag inte är lika sjukt trött som jag varit idag.

Det är allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0