29/6 Tisdag - Värme och målning...

29 grader varmt har jag haft på mitt kontor idag - riktigt oskönt - i alla fall när man ska försöka jobba. Vid lunch mådde jag fysiskt illa av värmen, men efter att ätit lunch och legat på gräsmattan i skuggan och vilat en stund så blev det lite bättre. Dock funkar inte hjärnan så himla bra i värmen, det var skönt när kl blev 16 och det blev dags att åka hemåt.

Väl hemma så blev det kaffe, lite fil och müsli ute i trädgården. I skuggen förstås ;-). Sedan blev det till att fixa räkningarna för denna månad och när det var gjort så var det bara att packa in oss i bilen och fara in till lägenheten.

Även idag fick vovvarna följa med... det tyckte de var lattjo lajbans värre, även om de tyckte det var lite trångt i bilen bland alla kartonger ;-)




Väl inne i lägenheten så satte T igång med att måla tak omgång nr 2 i sovrummet. Jag målade fönstret en gång till i sovrummet och fortsatte sedan med att måla 3 dörrar och 3 dörrkarmar, också omgång nr 2. Fönstret behöver jag inte måla en gång till, men dörrar och dörrkarmarna behöver jag måla en gång till. Kvar är sedan att måla 2 fönster och 2 dörrar. T hann även måla väggarna en gång till i sovrummet. Sedan tog kraften slut, men då hade vi målat i nonstop i 3 timmar.

Sovrummet är inte lika rosa längre - ett lager färg till och det blir bra.



Ordentligt trötta och hungriga blev det ett stopp vid McD innan vi åkte hemåt. Hamburgarna smakade sedan bra att mumsa i sig och vi satt ute och käkade trots att klockan var 21.30. Nu var det skönt ute.

Sedan blev det en snabb koll av kusarna, dusch för att bli av med smuts och målarfärg. Nu blir det TV:n en stund för att varva ner lite.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0