3/6 Torsdag - Cykling...

Eftersom det är så otroligt underbart försommarväder så blir det cykel till jobbet. På morgonen hade jag fullt ös på cykeln... jag gillar verkligen att cykla fort - och på banvallen gick det undan... - låg i snitt på 30 km i timmen. När man kommer in till stan så får jag cykla lite långsammare, är ju andra medtrafikanter i vägen ;-). Det tog mig 30 minuter att trampa till jobbet :-)

Cykelturen på  morgon gjorde mig pigg hela dagen, och på lunchen så blev det ännu mera cykling för då trampade jag iväg till Stadsträdgården för att träffa en kollega som jag inte träffat på länge. Vi hade en jättetrevlig långlunch med passa prat och god mat. Full fart på cykeln tillbaka till jobbet och fortsatt arbete resten av em.

Lite medvind hade det ju varit på morgonen, men tyckte inte det blåste så himla mycket när jag var ute på lunchen... men när jag skulle cykla hem.... *pust*

T och jag hade gjort upp om träff vid ÖFK... där fick vi pausa en stund innan vi fortsatte mot banvallen. När vi väl kom ut på banvallen så var det REJÄL motvind hemåt. Kan kan väl säga så här.... nu var det inga 30 km/tim...

Vi fick pausa ytterligare 2 gånger innan vi var hemma... inte så mycket att vi var trötta rent fysiskt, men man blir trött psykiskt på motvinden. Så hemfärden tog idag 1 tim och 15 min, varav jag satt på cykeln 1 timme.

Så kvällen för övrigt försvann i ett nafs. Det blev lite käk ute i trädgården och sedan så var det bara att ta tag i stallsysslorna. Plocka in pållarna strax efter kl 19 och jag gjorde iordning henne för ett pass dressyrtrimning. For sedan in till ÖFK med pållan mötte upp M1 och P.

Oktawia var för dagen inte på sitt bästa humör, lite tung i handen och ville inte alls ta några halvhalter, så M1 fick slita rätt bra, men till sist så blev det bra. Ekipaget tränade på galoppfattningar och galoppjobb idag, avslutade passet med att rida förvänd galopp genom kortsidan... funkade bra.

Avskrittning ute på området och sedan full fart hemåt. Det har varit en jätteskönt kväll och det är lite svårt att komma isäng nu... alldeles för ljust ute ;-).

Avslutade kvällen med att kolla på lite nyheter och sedan fick det bli sängen...

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0