6/6 Söndag - Soligt...

Vaknade upp till en jättefin sommardag. Kom ur sängen vid 9-snåret. Fikade och käkade frukost på balkongen. Försökte sedan få fart på T så vi skulle komma någonstans med köket... Jag började klockan 10.... och förutom ett litet avbrott då jag var över till grannen en sväng, så försökte jag få saker och ting att hända med köket... men det gick förbannat trögt.

Utav någon anledning så har T ingen aning om vart han har verktyg någonstans... Inte ens en skruvmejsel kunde han få fram. Han skulle ut och leta efter sticksågen så vi kunde sätta upp lite pärlspont... men inte gick den att hitta utan i stället satt sig T ute i hästhagen för att filosofera....

Så efter att jag fått ett hysteriskt utbrott pga av stress och hela den absurt sjuka situationen så gav jag upp. Det var em och dags att åka in till stan för att träffa en säljare av en lägenhet. Besöket tog drygt en timme och allt var bra. Uteplatsen helt OK och en jättefin innergård. Så i morgon ska vi träffa bovärden osv, så äntligen kanske det börja hända grejjer :-)

Sedan blev det Biltema och där köpte jag en skruvmejsel!! Även dyckert till pärlsponten blev inköpt. När vi var klara på Biltema så for vi till Ica Maxi och käkade varsin pizzaslice eftersom köket fortfarande inte är något skick för matlagning... ;-). När vi var klara så for vi hemåt, men svängde förbi kyrkan och vattnade blommorna på mammas och pappas gravar. Väl hemma blev det lite fika i trädgården innan det äntligen blev lite gjort i trädgården...

Äntligen är sista väggskåpet ordentligt fastskruvat. Hyllor och dörrar är på plats på  överskåpen. T borrade hål för alla handtagen så de sattes på plats. Det var typ så långt som vi hann idag. Fortfarande inga bänkskivor på plats... Bara att hoppas att det löser sig nästa helg. För min del så var klockan nu så pass mycket att det var dags att plocka in pållan. M2 skulle komma vid 19-snåret och dök upp på utsatt tid.

Oktawia blev iordninggjord för ett hoppträningspass och så for vi iväg till ÖFK. Framridning runt SM-banan som vanligt och jag tog en promis med Lexi under tiden. Sedan förpassade vi oss till hoppbanan och det var dags för ett träningpass för MK.

Oktawia och Matilda skötte sig jättebra. Här kommer lite bilder från dagens träning...



Damen fick hålla rätt på benen när det handlade om galoppbommar och avslutande hinder...
























Hoppa över oxrar tycker pållan är kul :-)



Efter avslutad träning blev det promis runt SM-banan och sedan så for vi hemåt. Väl hemma blev pållan avsvampad med ljummet vatten - det var en varm kväll så hon blev rejält svettig.  Damen tyckte att det var skönt att bli ompysslad. Avslutade pysslet med att servera kraftfoder som de fick stå inne och käka. Under tiden krattade jag upp ris i syrénbersån, T hade på uppdrag av mig röjt upp inne i bersån så det går att sitta där. När jag var klar med upptagningen av riset så var det lagom att släppa ut pållarna i hagen och det väntade höt.

Väl inne så upptäckte jag att Tussan uppskattade fynden jag gjorde igår ;-).



Resten av kvällen har jag tillbringat i soffan och kollat på Poirot. Nu är det alltså dags att förpassa sig till sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0