9/6 Onsdag - Full rulle...

Full fart på jobbet och blev hämtad vid 16-snåret som vanligt. Ingen cykling idag - var för trött. Kommer i säng alldeles för sent ;-) så man är lite lätt död på morgonen *harkel*. Var trött när jag slutade jobbet och gick ner till den närmaste pizzerian och köpte med varsin pizza hem. Köket är befinner sig ju fortfarande i ej färdigt skick ;-) och det var rätt skönt att sätta sig ute och käka pizzan :-).

När vi käkat klart så skruvades mitt nya fågelbad ihop. Köpte det på granngården i måndags och passar alldeles utmärkt i min trädgård :-)



Gick en runda i trädgården - kan lugnt säga att allt växer... som ogräs! ;-)



För cirka 15 år sedan så frösådde jag akleja, de var speciella eftersom det var dubbelaklja, 3 olika varianter - blå, svart och vit. Den svarta  finns fortfarande kvar i min trädgård och är så häftig :-)




För övrigt så har jag ju kissen Nalle som regerar i min trädgård. För dagen hade han placerat sig på en pall där han hade perfekt placering för att spana ut över "sina" ägor. Gäller ju att hålla kolla så ingen obehörig har fräckheten att tassa in på egendomen ;-)



Nalle - King of Kartorp!

Till sist så var det dags att ta itu med stallsysslorna. M1 och P skulle dyka upp vid 18.30 så det var bara att sätt fart. Fixade mockning, slängde ner hö och fixade höpåsar, till sist diskades vattenhinkarna och nytt vatten hälldes upp. Var lagom klar med allt när M1 och P dök upp.

Idag blev det lite extra pyssel för Oktawia, jag klippte manen på damen och sedan så ryckte M1 den eftersom den  behövdes jämnas till och tunnas ur. Oktawia man växer som ogräs, synd att man inte kan säga detsamma om hennes svans...

Under tiden som M1 fixade klart allt med pållan så passade jag på att göra rent tränset och hoppsadeln.

Så småningom var allt klart och pållan lastades och vi for in till ÖFK. Även idag så skötte sig pållan jättebra - knappt man känner igen sin egen kuse ;-). Stor attitydförändring när det gäller inställningen till arbete - allt blir ju så mycket lättare när damen är med på noterna från början... även för pållan själv ;-).

Avslutade passet med att rida igenom LC-programmet - såg riktigt bra ut. Själva avskrittningen skedde ute så det blev en promis ner till hästhagen och tillbaka. Till Lexis lycka ;-). Lexi tycker ju att det är lite trist att vara i ridhuset... måste ju ligga stilla - hon gör det under lite djupa suckar... men promis runt området är hur kul som helst ;-). Fördelen är att vovven just nu ligger utslagen i soffan och sover som en gris ;-) Nåt som ytterst sällan händer...

Var hemma igen vid 21.30 snåret. Pållarna har blivit omhändertagen, alla prylar är på rätt plats och jag ska snart göra som Lexi... sova som en gris ;-)

För övrigt så har lägenhetsköpet blivit av och ett stort problem är löst. Snart börjar ett nytt liv :-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: M

Wohooooo!!!!

Äntligen!!!

När ska vi ha party??? ;-)

2010-06-10 @ 13:17:56
Postat av: Lizzie

Någon gång i juli ;-)

2010-06-10 @ 13:51:20
Postat av: Malin

Men grattis till att snart kommit i mål! Måste kännas skönt! För båda antar jag. kramen!

2010-06-10 @ 23:13:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0