11/3 Torsdag - Ridhuset...

På em idag så hade vi problem med datasystemen på jobbet... inte mycket att göra, så jag flexade ut 30 min tidigare och åkte till kompis K för att lämna av lite Oriflamevaror. Sedan så var det full fart hemåt.

Efter lite mat och en stunds vila framför dator så var det dags att ta itu med stallsysslorna. Bianca hade lekt jordfräs igen så det tog en stund att fixa hennes box. Men till sist så var jag klar med mockning, slängt ner hö och fixat med betfor och vatten. Jag var klar vid 18-snåret och M1 var inbokad till kl 18.30 så jag hann in och kolla igenom lite material på schabloner som jag har liggande. Har bestämt mig för att dekorera nyckelskåpet. Hann dock inte med det idag, utan det får nog bli till helgen.

M1 och pappa P dök upp på avtalad tid och Oktawia blev iordninggjord för ett dressyrpass inne på ÖFK och kl 19.00 så åkte vi iväg. Idag gick det bra att lasta hemma och det gick bra att lasta av när vi kom fram.

Själva ridpasset gick alldeles utmärkt idag. Oktawia var på ett bra humör, enda trasslet var att hon la bettet över tungan vid ett tillfälle, men det var snabbt korrigerat. För övrigt så jobbade hon på bra och det kom inte ens några protester i galoppen. Så M1 var nöjd med ridpasset och pållan såg också nöjd ut efteråt. När vi sedan skulle åka hemåt så gick det bra att lasta på, även avlastningen hemma gick bra.

Var hemma strax efter kl 20.30 så idag hann jag in precis till det att Criminal minds började - skönt att se början av programmet så man fattar vad som händer sedan ;-).

För övrigt så kommer det inte hända så mycket mer ikväll. Det var alltså allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0