2/3 Tisdag - Blåst

Idag har det varit vackert väder, men blåsigt. Var ute och cyklade efter lunch då jag hade ett möte med min chef på SBH1 och sedan tillbaka till kontoret. Det var friskt ute ;-). Efter jobbet så åkte jag iväg till min kompis K och lämnade av lite Oriflamevaror, sedan var det full fart hemåt.

När väl var hemma och skulle ta post så visade det sig att det var lite svårt att hitta brevlådorna.... det hade drivit igen med snö kan man ju säga...

Hallå var är postlådorna...



Som tur är åker vi runt med en snöskyffel i bilen, så det var bara att skotta fram brevlådorna så de blev synliga och åtkomliga för brevbäraren. Kan ju hoppas att det inte blir en lika stor snödriva tills i morgon bara ;-).

Gjorde iordning lite mat, käkade och bytte om för att gå ut och fixa stallet. Jag och grannen hade gjort upp om att träffas vid 19:30 tiden för att skritta ut på våra pålla. När jag väl kom ut och började greja i stallet så insåg jag att det blåste isbjörnar ute - fy tusan vad kallt det var. Vi ställde in skritturen!

När jag var klar i stallet så plockade jag in pållarna. De ville mer än gärna komma in -  de var uppenbarligen trötta på blåsten och de var mer lockande att få komma in i ett vindstilla stall och tugga på hö.

Jag fick ju hux flux en stund över och funderade på vad jag skulle göra istället för att rida. Tog itu med något jag inte gjort på ett tag...  började med att göra rent spishällen ordentligt och det slutade med att hela köket var skurat och skinande rent - det var ju inte helt fel ;-).

Hann också ringa och prata med min kompis M en sväng. Vi har beställt grejer från Börjes ihop så jag ska dit i helgen och hämta 2 små täcken åt Bianca.

Strax innan kl 21 så var jag ute och kvällsmatade pållarna. Bianca låg ner och vilade, så det var bra att jag tog in dem lite tidigare. pållarna blir trötta av blåsten - och vem blir inte det efter en lång dag ute...

Vovvarna blev också kvällsrastade, och sedan så gick jag in för att kolla på en ny serie som började på 5:an... men upptäckte att jag läst fel. Den började inte kl 21, utan 21.55... så det blev dr House i stället. Helt ok TV det också.

Mycket mer än så här kommer inte hända idag. Nu blir det TV för resten av kvällen...

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0