30/3 Tisdag - Hovisbesök

En ren pina var det att kliva upp i morse. Kroppen är INTE alls inställd på att kliva upp en timme tidigare... *urk*. Jag är inte gjord för dessa tidsomställningar...

Var trött på jobbet idag, men jag överlevde. Det var lite trevligheter i form av en påsklunch på Staben - jättegod mat *mums*. Hade med mig min cykel till jobbet idag så jag snabbt kunde ta mig fram och tillbaka mellan kontoret. Hm, börjar dra i cykeltarmen nu... snart dags att börja cykla ToR till jobbet. Då kan man snacka om att jag snabbt kommer få igång konditionen i alla fall! Gillar att cykla - så fort det bara går!! Cykelndatorn gör att jag blir komplett galen när jag kommer upp på cykeln *fniss*.

Efter jobbet så var det i alla fall full fart hemåt med bilen. In med pållarna i stallet, men istället för att få em-maten serverad så fick Oktawia till sin förvåning, en spruta uppstoppad i munnen och vips så hade hon fått i sig en klutt med lite lugnande... jag vill inte att hon sparkar ihjäl hovis *harkel*.

Hovis kom vid 16:45 och då var Oktawia lite lätt drogad. Inte alls som igår, men precis lite lagomt så hon inte orkar bråka ;-).

Idag så skippade vi snösulorna. Skorna var helt OK så de användes en skoning till och broddarna får vara kvar ett tag till också. Nu är det bra att ha när hon fräser runt i leran i hagen... får sätta i blindbrodd sedan när det torkat upp.

Hovis var klar vid 18-snåret så då tog jag itu med mockningen. Påsklunchen höll sig fortfarande kvar i magen så jag behövde ingen kvällsmat idag ;-). Bara lite motion... ;-). När mockning och hästmaten var fixad så gick jag in och fixade iordning en matlåda till mig, lunch i morgon behövs ju i alla fall. T och jag diskuterade sedan lite hur det gått vid bankbesöket igår. T håller på och budar på en lägenhet för fullt idag. Tyvärr så drar budgivningen iväg, och nu ikväll så ligger T med det sista budet på 490 tusen... börjar komma till gränsen för vad man kan betala för lägenheten... men jag tror jag är mer nervös än T... Vi får se vad som händer under morgondagen...

Jag har också jobbat åt NRU en stund under kvällen  och nu är det dags att gå ut och plocka in pållarna för kvällen. Kl 21 börjar CSI och det ska jag inte missa! ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0