3/3 Onsdag - Hovisbesök

Slutade lite tidigare idag. Min hovis har kryat på sig och var inbokad för besök kl 16:30. Måste ju hinna hem och droga hästen så kl 15:15 flexade jag ut.

Var hemma till kl 15.30 så hästarna hann käka lite av sin em-mat innan jag plockade in dem i stallet och gav Oktawai Sedalin.

Hovis kom på utsatt tid och var nästan helt återställd från sin förkylning - i alla fall så pass att hon klarade av att jobba. Nu visade det sig att Oktawia inte behövde skos om idag. Hennes hovar har knappt växt något alls sedan förra hovisbesöket för 10 veckor sedan. Fanns inget att ta och då är det onödigt att lägga om skorna, behövde bara fylla på med lite brodd som trillat bort. Lilla Bianca däremot behövde bli verkad så det blev gjort idag. Den lilla fröken skötte sig bra och lyfte snällt på alla fyra hovarna.

Blev ett billigt hovisbesök i dag med andra ord. Efter hovisbesket så tog jag itu med mockningen och hästmaten. Lika bra att få det gjort när jag ändå var ute, men fy tusan var jag frös om fötterna när jag väl var klar. Inte så kallt på termometern, bara -5 grader i stallet... men blev totalt iskall om fossingarna i alla fall.

Pållan fick vila idag och tilbringade kvällen i hagen. Jag själv satt hela kvällen och pillade med att fylla i blanketter. Tog längre tid än vad jag räknat med och jag behövde diskutera med maken mellan varven också, men till sist hade jag fått ihop det och jag gick ut till stallet en sväng. Plockade in pållarna och kollade igenom dem och klappade lite på dem. Placerade mig sedan framför TV:n och titta lite på Fuskbyggarna... hm... ska ta noggranna referenser på hantverkare hädanefter...

Nu ska jag slösurfa en stund, sedan blir det sängen!

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Malin

har bara sett trailer för fuskbyggarna och det känns som jag skulle vilja ha TV hemma och kunna se elendet. Eller inte...

2010-03-04 @ 10:50:07
Postat av: Lizzie

Du kan säkert kolla på webb-tv om du vill se programmet. Det var intressant!

2010-03-04 @ 11:08:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0