4/3 Torsdag - Lugn kväll...

Nya ridhuset på ÖFK är fortfarande stängt. Hade först en fundering på att skritta ut en vända på Oktawia, men när jag väl var hemma efter jobb och mathandling så var jag helt slut. Dessutom behövde jag göra klart lite pyssel med blanketter, pyssel som kräver hjärnkapacitet så det skulle bli ifyllt rätt och riktigt.

Först käkade jag lite fil och müsli, behövde inte mer eftersom jag köpte mat från en lunchrestarurang idag. Då blir det mycket mat ;-). Fixade klart med mockning och hästmaten, insåg att även ikväll så blev det rätt kallt när solen hade gått ner.

När jag var klar med stallet och hade fått rensa hjärnan lite så tog jag tag i att fylla i blanketterna - det tog en stund, men till sist så var det klart. Även T var nöjd med vad jag kommit fram till så det var bra.

Jag hann också gå över till grannen en sväng innan det var dags att parkera sig framför TV:n och kolla på Criminal minds - det var riktigt spännande idag. T skulle också kolla, men somnade i soffan ;-).

När Criminal minds var slut så gick jag ut för att ta in pållarna för kvällen - nu var det INTE skönt ute. Termomentern visade -5 grader, men eftersom det blåste nordanvind så var det totalt svinkallt ute *burr*. När hästarna hörde att jag hällde upp maten kom de kutande i full galopp in i stallet. De ville inte vara ute längre än nödvändigt *fniss*.

Som tur var så hade vovvarna rastat av sig själva under tiden som jag tog in hästarna, behövde alltså inte vara ute så länge. Lexi har dessutom sträckt sig i en tå så hon ska inte hålla på och fara runt som en vettvilling ute. Hon har ju bara ett läge... fullt öl - medvetslös :-). Det var väldigt skönt att komma in i stugvärmen igen i alla fall.

I morgon blir det en sväng in till gamla ridhuset när de är klara med ridlektionerna, så då blir det jobb igen för pållan efter 3 dgr vila ;-). Och så hoppas vi på vackert marsväder under helgen så det går att rida ut utan att frysa ihjäl ;-).

Nu ska jag i alla fall förpassa mig till sängen så jag orkar med jobbet i morgon - fredag äntligen!

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0