7/3 Söndag - Späckad dag!

Idag blev det inte så lång sovmorgon för mig. Även om T gick upp och släppte ut pållarna och gav dem frukost så var jag också snart uppe. På fm hade jag ett litet besök inbokat - vid 11-snåret skulle jag vara hemma hos MF och jag ville hinna vara vaken ett tag innan jag skulle åka. Tar ju en stund att åka hem till henne eftersom hon bor i östernärke och jag i västernärke ;-).

Så jag käkade frukost i lugn och ro framför datorn, rätt skönt att sitta och slösurfa samtidigt som man käkar lite. Som sällskap hade jag naturligtvis Nalle... han gillar ju att ligga på mitt skrivbord när jag sitter vid datorn ;-)



Trevligare sällskap kan man ju inte ha och inte sötare heller ;-)



Så blev det dags att fara iväg till Östernärke och så tillbringade jag några trevliga timmar med MF - det var ju evigheter sedan jag träffade henne IRL så det var jättekul :-D. Med mig hem hade jag 2 st små minitäcken till Bianca. MF hade gjort en beställning från Börjes som jag hade hängt med på. Sabinas täcken är ju för stora åt Bianca, så nu beställde jag i stl 85, ett regntäcke och ett vintertäcke. Har dock inte hunnit prova dem ännu ;-)



Jag käkade lite mellanmål sedan så gick jag ut och fixade klart stallet. Hann också fixa middag och käka mat innan det var dags att hoppa in i bilen och iväg igen. Denna gången for jag iväg på min kurs i orientalisk dans.

I 1,5 timme håller kurspasset på, och det är inte helt lätt med koordinationen fotsteg och armrörelser och så ska man greja med höfterna samtidigt som man ska jobba med magen och räta upp ryggen.... Till på köpet så är jag ju helt stelopererad... :-O. Att göra rörelsen "camel" är inte helt enkelt då man ska orma sig med mellangärdet... skitsvårt helt enkelt. Jag är jättestel i ländryggen och så fattas det magmuskler... höftrörelserna är faktiskt lättare, där är jag inte så stel som jag trodde... nåja, det som är positivt är att jag faktiskt har rätt bra grundkondis... :-). Det är också väldigt bra med spegel över hela ena väggen så jag ser exakt vad jag gör. Har ju dålig kroppuppfattning efter min viktnedgång och vet ju knappt vart jag har mina höfter någonstans ;-). Måste iväg till Ali Baba och shoppa mig en sån där skramlande höftschal - bra att få känsla vart höfterna är någonstans :-).

Väl hemma från danskursen så blev det datorn en liten snabbis innan jag gick ut och fixade klart med hästhöt. Puslade också runt lite i hästarnas hage och kollade av staketet. Fick dra rätt tråden på ett par ställen, den slackar fort som sjutton nu på vintern. Inte så bra för då är risken stor att pållarna fastna. Blev lagom klar ute till det att serien 24 började på Kanal 400. Idag så visades det bara ett avsnitt, tidigare söndagar så har de visat 2 avsnitt på raken, men inte idag.

Så nu är det dags att gå ut och plocka in pållarna för kvällen och servera dem kvällsmaten. Hoppas att taket är färdigskottat när det gäller nya ridhuset inne på ÖFK, annars så får det bli någon uteaktivitet för pållan i morgon.

Det var allt för idag!

/Lizzie




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0