8/3 Måndag - Vår på gång?!

Vilken härlig dag det har varit idag... 6.45 när vi åkte till jobbet så hörde man faktiskt fåglarna kvittra och det var en stor orange sol på väg upp över horisonten. Rikligt med dagsmeja har det också varit, så det finns hopp om vår även i år. Det märks också att det är ljusare och ljusare på kvällarna. Idag hann jag laga mat, äta och sedan ut till stallet - och det var fortfarande ljust :-). Så himla skönt!

Idag hade äntligen ÖFK öppnat nya ridhuset igen, rasrisken var över. Så ridsugen som jag var planerades det snabbt in ett ridpass :-). Plockade in pållarna vid strax innan kl 19. Först blev det en snabborstning av Bianca och så provade jag täckena jag hämtat hos M igår. 

Lilla Bianca har aldrig haft täcke på sig, så jag la på täcket försiktigt, men den lilla är ju en cool fröken och rörde inte en min när jag fixade och grejade med täcket.

En minifröken med minitäcke :-)



Lilla Bianca visade ytterligare upp sin coola sida när vi fick besök av två av  mina katter i stallet. Nisse, den svart/vita katten, förstår inte sitt eget bästa alltid. Extremt kelsjuk som han är, blev han överlycklig över att ha 4 ben att stryka sig emot. Bianca tittade lite skumt på katten men lät han hållas när ha låg och rullade runt på golvet :-)




Tur att man har en snäll ponny :-)

När jag var klar med täckesprovningen så var det Oktawias tur att bli fixad för ett litet ridpass och 19.30 styrde vi kosan mot ridhuset. Det var helt tomt på privatdelen, hade förväntat mig anstormning av privatryttare, men så blev det inte. Det kom ytterligare ett ekipage och vi fick gott och väl plats.

Jag har inte ridit på 2 veckor pga förkylning - kände mig helt otroligt ridsugen idag och hur peppad som helst.

Oktawia skötte sig hyfsat bra idag. Lite stel i sin vänstra sida och så hade hon åsikter om det där med galoppen :-), men inte värre än att det gick att hantera. Och som bekant så är ju matte envisare än sin häst ;-).

Full fart idag med andra ord :-)




Övriga övningar i skänkelvikning funkade bra idag - totalt så blev det ett ridpass på 50 min - det räckte eftersom pållan skötte sig rätt OK idag. För min del funkade ridningen också rätt OK med tanke på att jag inte ridit ordentligt på länge.

Vi var hemma igen strax innan kl 21, så jag missade början av CSI som vanligt - men det får man överleva :-).

Resten av kvällen tillbringades mao framför TV:n, först CSI och sedan Medium.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Malin

Vad fin hon blev i täcket! :-) Söt liten tjej det där...

2010-03-09 @ 22:11:04
Postat av: Lizzie

Lilla Bianca är jättesöt :-)

2010-03-10 @ 08:11:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0