11/5 Tisdag - Arbetsdag igen...

Jag var med död än levande när klockan ringde i morse... Hade ont i hela kroppen efter gårdagens bussåkande och shopping... men men det var bara att gilla läget och kravla sig ur sängen och ta sig till jobbet. Idag var det alltså dags att åka iväg till mitt nya kontor. Kändes lite konstigt, men man vänjer sig väl ;-). Är ju van vid att det är lite mer full rulle kl 7 på morgonen när jag anläder till kontoret än vad det var på min nya arbetsplats... det var lite folk som börjat jobba - men inte samma ös som på förra kontoret...

Dagen försvann i ett nafs i alla fall, hade ett tjänsteärende inplanerat på fm coh ett möte på em  och så var den dagen slut.

Innan vi åkte hem från jobbet så åkte vi iväg och kollade på ett fritidshus som säljs för en rätt billig penning... men det var inte mycket att ha. Storleksmässigt var det helt OK, men vatten och avlopp är ju bra att ha om man ska ha det som permanentboende... blir nog till att titta efter nåt annat.

Var hemma strax innan 17.30 och hann hem innan MF dök upp. Vi tillbringade ett par timmar ute med att gräva upp plantor ur min örtagård... den håller på att svämma över av vissa väster så hon fick med sig ett gäng smultronplantor, oregano, spansk körvel, citronmeliss, krusbladig renfana, kajp, luftlök, romersk malört och en planta libsticka (buljongkrydda). Hoppas alla plantorna tar sig :-) - det är himla kul med kryddväxter tycker jag i alla fall :-). Ska bara hinna med och rensa upp i min... brännässlor och kvickrötter har totalt invarderat min örtagård.

När MF åkte hem med skuffen full av plantor så tog jag itu med stallsysslorna. T hade varit riktigt duktig igår med mockning och fix av mat. Ingenting att klaga på där ;-). M1 tog hand om pållans motion igår och hade ridit ut en tur runt Rumboholm och allt hade gått bra. Idag fick Pållan vila så jag hann med uppgrävningen av plantor, men i morgon ska jag se till att det blir en tur in till ÖFK :-)

Jag har inte hunnit packa upp allt jag shoppade igår, lite grann har jag hunnit att plocka ikväll...

Min shopping igår fyllde en hel kundvagn ;-) - blir nog först till helgen jag får ordning på allt ;-)



Blev som sagt inte mycket till hästprylar, men det kan ju också bero på att jag har det mesta jag behöver ;-)




Och så plockade jag rätt på andra prylar som jag köpt, lite bra att ha prylar, bogserlina och tändkablar till bilen, maskindiskmedel som var helt slut hemma fick följa med och hela asken fick plats i den nyinköpte burken :-). Mikrofiberdukar till städning behövdes också, så det fick bli ett par stycken.



Mycket mer än detta har jag inte hunnit med ikväll. Nu ska jag förpassa mig ut till stallet och fixa klart med pållarna för kvällen. Sedan blir det till att förpassa sig till soffan en stund för att kolla på Cougar Town... just nu är soffan upptagen av en "soffpotatis"... bra att hon värmer upp platsen ;-)



Så detta var allt för idag :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0