12/5 Onsdag - Full rulle

Idag har det varit full rulle på jobbet. Det ena mötet avlöst med det andra... börjar fundera på att skaffa mig en större almanacke så jag får plats att skriva upp allt... kommer bli en hel del att hålla reda på - men det är kul :-).

Slutade lite tidigare idag eftersom det är helg i morgon. Så vi passade på att handla lite på Willys innan vi fortsatte till Vintrosa för att hämta ett paket som jag hade där för avhämtning.

T var nyfiken på vad det var jag beställt eftersom det var ett rätt stort paket... när vi kom hem fick han se... jag har köpt till kaffekoppar i samma serie som mitt matporslin. Jag är ju lite "porslinstokig" ;-). Men jag gillar verkligen serien Blå Herrgård från Fyrklövern och använder till vardags.

I det stora paketet fanns det 6 st kaffekoppar med fat och assient + att jag fick med liten kanna och en pajform på köpet :-). Blir ju alla tiders till vårens pajer - snart dags att göra rabarberpaj ;-)



Efter att ha fått i mig lite mat och plockat undan lite i köket så var det bara att ta itu med stallsysslorna. Planen var åka in till ÖFK och rida en sväng, men jag vet inte vart tiden tog vägen - helt plötsligt så var kvällen nästan slut. Så det blev en liten ridtur i hagen, det funkar i nödfall. Jobbade damen rätt mycket i skritt där hon fick samla upp sig lite, skänkelvikning och framdelsvändningar funkade också bra. Joggade loss lite i trav en stund innan jag avslutade passet. Inte så ansträngande för Oktawia, men bättre än ingen motion alls ;-). Som åskådare hade vi grannens hästar som stod på rad och undrade vad vi höll på med ;-).

När jag var klar med pållarna så gick jag in och lekte med min kamera en stund... måste ju lära mig att hantera den ;-)

Lekte lite med Tussan samtidigt som jag passade på att försöka ta lite bilder på henne i jakten på några fjädrar :-)



De där klorna skulle jag inte vilja fasta i ;-)



Kvällen avslutades sedan i soffan och jag kollade på Poirot. Lagom avslutning på dagen och som sällskap i soffan hade jag gosekisen Nalle :-)



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0