28/5 Fredag - Frissan och shopping

Idag så tog jag lite flexledigt på em för att åka iväg till min frissa för att bli snygg i kalufse. Kl 14:45 pös jag iväg och 15.00 var jag hos frissan.

Det är SÅ skönt att få sätta sig i stolen och någon tar hand om ens ostyriga hår. Det blev ordning på hårfärgen, längden på håret och fix av ögonbrynen. Plus att det hinns med en fika och rätt mycket babbel under tiden *fniss*. Strax efter klockan 17 var jag klar och åkte iväg till Willys för att shoppa lite mat till både tvåbenta och fyrbenta typerna i hushållet. Sedan var det full fart hemmåt. Dagar som denna var det väldigt skönt att ha egen bil och inte behöva hålla på och vänta på T för skjuts osv. ;-)

Jag är i alla fall MYCKET nöjd med både hårfärg och min frisyr - trivs så himla bra med detta :-)




Skönt med rött - det piggar upp tillvaron lite ;-)

T var hemma och han hade även hunnit med en sväng ut till de nyöppnade elektronikkedjorna efter jobbet. Inte lika mycket folk idag som igår. Dessutom hade hade han fått tag på det som jag tänkte köpa igår... en ny bärbar telefon :-)

En mycket söt liten siemens!



Eftersom min gamla bärbara telefon varit trasig ett tag så var det jättekul att äntligen ha en ny - såldes för halva ordinarie priset - inte helt fel ;-)

T pratade om fler saker som var väldigt billigt, bland annat en Moccamaster kaffebryggare... och jag behöver ju ha en ny... så lite snabbt stoppade jag i mig mat. Kollade med M1 att hon fixade Oktawia - och det skulle hon - och så åkte T och jag iväg till elektronikkedjorna igen...

Först in på Elgiganten... mycket mindre folk och man fick bättre överblick vad det fanns för prylar. Och här hittade jag faktiskt något av intresse... :-)

Det blev en ny laptop - 3.500 kr - och vettig prestanda för priset! Funkar för det jag ska ha den till, surfa, uppdatera bloggen, fixa med mina bilder, lite lättare filmredigering osv. De sålde också bordsfläktar för 39 kr - bra att ha IFALL det blir riktig sommarvärme någon gång ;-)

Vi fortsatte sedan till Mediamarkt för att kolla på Moccamasterbryggare, men det var den enklaste varianten så jag tyckte inte den var något att ha. Däremot så sålde de HBH Nordica King of coffe för 666 kr... så en SÅN blev det istället :-). Dessutom hittade jag trådslöst tangentbord och mus för 300 kr, det blev en bläckpatron till skrivaren och en öronsnäcka till nya bärbara telefonen.

Så efter ett par timmar for vi hemåt. T hade ju shoppat tidigare så han köpte inget. Jag var nöjd med mina inköp - tänkte ju vänta med datorn, men eftersom denna var nedsänkt med drygt 2000 kr, så blev det en.



Väl hemma så var M1 och P fortfarande kvar i stallet, precis klara och pållarna hade blivit utsläppt igen. Uteritten hade gått bra och vi kom överens om tid för pållans aktivitet på söndag.

Det jag hade kvar att göra för kvällen innan jag kunde leka med nya datorn var att fixa stallet, så det var bara att dra på sig stallkläder och fixa med mockning och höt. Pållarna fick sedan vara ute till 22.30 innan de blev intagna för kvällen och serverade kvällsmaten.

Jag tillbringade resten av kvällen i soffan pillandes på nya laptoppen ;-)

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0