8/5 Torsdag - Ridhuset

Idag var det dags för ett motionspass i ridhuset för pållan. Innan M2 skulle dyka upp för att göra iordning Oktawia så hann jag få i mig lite mat, full fart ut i stallet för att fixa mockning och hästmaten.

När jag var klar med mockningen så satte T och jag fart på målningen igen. Det var helt OK målningsväder idag. Solen sken, lite kyligt - men så länge det inte regnar så funkar det ju. Så fram med färgburken, varsin roll och så satte vi igång. Dags för målning omgång 2 av husets sockel.

Sockeln blir VÄLDIGT blå... ;-) men samtidigt så piggar det upp hela huset. Jag blir glad av färgen och då blir det bra :-).

Så när M2 kom höll jag på och rollade på färg för brinnande livet. M2 fixade iordning på utrustningen till den lilla klubbtävlingen vi ska iväg på nu på lördag. Bootsen blev tvättade, sadeln smörjd. Jag hade köpt nya stigläder eftersom de gamla var lite slitna, fixade till ett par extra hål bara.

Pållan blev sedan iordninggjord för ett litet dressyrpass inne på ÖFK. T och jag hann klart med målningen så långt det gick... färgen tog slut när det var en kortsida kvar. Får alltså åka iväg och köpa en liter till i morgon - typiskt, men inte så  mycket att göra.

När M2 var klar med pållan så lastade vi och for iväg. Jag hade med mig Lexi för miljöträning i dag också. Hon tyckte det var jättespännande att få följa med och jag gick med runt på SM banan under framskrittningen. När M2 red fram i trav och galopp så passade jag på att gå till cafeterian och köpa mig en macka. Lexi fick finna sig i att bli bunden utanför cafeterian - hon är ju inte van vid dylika saker, men det gick jättebra och hon var tyst... ;-)

M2 red sedan själva ridpasset i ridhuset och Oktawia hade för dagen lite åsikter om vad hon skulle göra och när hon skulle göra det, men på slutet var hon hur fin som helst och M2 nöjd med dagens pass. Snällt klev sedan pållan in i trailern och färden gick hemåt.

Idag hann jag inte med att kolla på Criminal minds... var klar i stallet vid 21.45... måste skaffa mig en inspelningsbar DVD eller nåt. Videon har ju kollapsat för länge sedan...

Det blev nyheterna en stund och sedan så förpassade jag mig till sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0