2/11 Tisdag - Frissan

Idag var det dags för besök till min frissa. T åkte hem och släppte ut vovvarna och matade hästarna. Alltså kunde jag tillbringa 2 timmar hos frissan utan att känna mig stressad. Fyllde på med mer färg i håret och så en klippning ovanpå det. Kände mig mycket nöjd när jag var klar.

Det har varit ett riktigt trist rengnigt novemberväder idag så det behövdes lite fräsig färg i håret - piggar upp :-).




Väl hemma var jag trött och tog det lugnt ett tag. Gick igenom filmmaterialet från lördagens träning och plockade ut bilder ur filmen. Kommer inte lägga ut något film på youtube, men här kommer ett par bilder :-)





När jag var klar med datorpysslet så var det dags att dra på sig stallkläder och ge sig ut i spörengnet. Ingen rolig årstid som kommer nu... men bara att gilla läget. Skyndade på med mockningen och när den var avklarad gav jag mig ut i mörkret...

Hade på mig pannlampan i ett försök att hitta 2 svarta hästar i kolmörkret. Det var i alla fall inga som väntade utanför stalldörren så jag knallade iväg längst bort i hagen - där de brukar stå och trycka vid spöregn. Lagom när jag kom fram så hann jag se arslet på kusarna när de drog iväg i full fart!! Raka vägen in i stallet sprang de i alla fall. Jag blev lite lagom blöt på kuppen bara. När jag kom in så stod hästarna i varsin box och glodde dumt på mig... de tyckte väl att jag tog alldeles för lång tid på mig att komma in från regnet, mat var det som de ville ha ;-).

Torkade av Bianca det överflöd med vatten hon hade på ryggen och så tog jag av Oktawia det totalt genomblöta täcket. Hö serverades och Oktawia fick en torr pyjamas på sig.

Jag fixade klart hästarnas övriga mat och sedan förpassade jag mig in i huset en stund. Grejade med lite tvätt och annat pyssel innan det var dags att kvällsfodra pållarna.

Avslutade kvällen med att äta ett par Nyåkers pepparkakor till ett glas mjölk och så kolla på dr House. Helt OK avslutning denna regniga dag ;-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0