23/11 Tisdag - Snökaos...

Snökaoset fortsatte även idag. Det snöade inte så mycket, men blåste fruktansvärt :-O. Snöröken över Grävevägen var hemsk och jag hade verkligen hjärtat i halsgropen på vägen hem. Samtidigt så var det rätt skönt att åka buss och busschauffören höll moderat tempo. Snöröken och nordanvinden polerade ju hela vägbanan. Även grusvägen hem var svinhal och det tog 20 min att gå hem istället för 10 min.

Så min plan att ka in till ridhuset och rida på pållan, den la jag totalt ner. Nog för att jag är extremt envis och inte ger upp i första taget, men jag är inte självmordsbenägen ;-).

Så istället blev det till att leka hemma. Tog det lite lugn en stund, käkade mat och läste tidningen Må Bra. Fixade lite inne i huset innan jag gick ut för att fixa klart i stallet. Med mig ut hade jag ett gäng sopor... det visade sig att jag nästan riskerade livet för att ta mig ner till soptunnorna. Det var verkligen bambi på hal is är bara förnamnet. Knappt jag kunde stå på benen och höll på att blåsa omkull flera gånger!! Pga att det stormade ute så plockade jag in pållarna när jag mockat klart och gav dem lite mer hö att tugga på. De frös inte, men vinden dundrar och de blir trötta i huvudet - och vem blir inte det!

När jag var klar med pållarna så gick jag in i huset och fortsatte att göra lite nytta. Tvättade ju i helgen, resultatet var det dags att ta rätt på - alltså den torra tvätten... ;-). Det resulterade i en hög med stryktvätt - och tänk! Jag hade energi att ta tag i den på en gång. Så ikväll fick jag allts undan all ren tvätt inklusive stryktvätten. Är ju lättare att hitta kläder  att ta på sig till jobbet om de hänger prydligt i garderoben, istället för en skrynklig hög på en stol i vardagsrummet... ;-)

Det blev en vända ut i blåsvädret till. Fick slita med mig Lillan... hon tyckte inte det var så himla lattjo ute - trots tjockt täcke... ;-). Lexi tycker ju att det är lika toppen varje gång hon får gå ut - snöstorm eller icke snöstorm ;-)

Pållarna blev kvällsmatade strax innan kl 21 så jag hann in till dr House. Och mycket mer än så händer inte idag!

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0