14/10 Torsdag - Kämpar på...

Har sovit dåligt under natten pga halsont, har också skum nästäppa som sitter högt upp - så natten har varit lite jobbig.

Hade i alla fall ingen feber när jag vaknade och kände mig rätt OK bortsett från halsen. Var inbokad på två möten idag, möten som jag behövde vara med på så jag tog mig iväg till jobbet.

Gick rätt bra att jobba under dagen, men jag var trött när arbetsdagen var slut. Jag hann i alla fall iväg till T en stund för att hjälpa honom med lite bilder på hans dator. Passade på att gosa med Jake när jag ändå var och hälsade på. Kissen har acklimatiserat sig bra från att ha bott i en liten sadelkammaren till att ha hamnat i en stor lägenhet ;-).

Väl hemma så fixade jag lite inne innan det var dags att gå ut i stallet och fixa med mockning och hästmaten. M1 skulle komma kl 18.30 och jag var klar med allt tills dess. Fick också tid över att ta in pållarna och haka på trailern.

Så när M1 kom på utsatt tid så var pållan snart iordninggjord för ett dressyrpass inne på ÖFK.

Oktawia var lite seg idag, men hon fick jobba ändå. Efter uppvärmningen så jobbade M1 med galoppen. Övergångar trav-galopp och så en övning som går ut på att rida på fyrkantspåret fatta rätt galopp, bryta av och fatta förvänd galopp. Oktawia är jätteduktig på att fatta förvänd galopp. Så galopphjäperna funkar så att säga :-). Övningen hjälper ju också till att stärka upp balansen utöver styrkan på pållan så det är en nyttig övning. Oktawia jobbade också på utan att bråka trots att hon var riktigt trött. Duktig liten pålla :-).

Var hemma igen vid 20.30-snåret. Pållan blev omhändertagen, lilla Bianca fick sig en snabb genomgång. Därefter fick pållarna sin kvällsmat och jag själv förpassade mig och 2 busande hundar in i huset. Lillan har äntligen fått sitt täcke. Det fick jag med mig från T idag. Så nu behöver Lillan inte frysa - och hon blev väldigt lycklig när hon såg att jag viftade med täcket. Flög in i täcket innan hon sedan flög ut ur huset ;-). Nu hade i alla fall vovvarna busat färdigt för ikväll. Ligger nu istället och sover som grisar brevid mig här i soffan.

Jag själv ska kolla på CSI Miami sedan blir det sängen. Och så hoppas jag att det halsonda förvinner under natten, om inte annat så vill jag gärna sova lite bättre... Känner av min neuralgi när jag sovit dåligt...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0