21/10 Torsdag - sjuk...

Fortfarande förkyld. Undrar när jag ska börja märka skillnad, allstå att penicillinet börjat göra verkan. Hur som helst - långdragen förkylning är det och börjar blir tröttsamt. Behövde i alla fall inte tillbringa natten i soffan, utan det funkade bra att ligga ner och sova. Fortfarande täppt i näsan och hostar.

Däremot så tillbringade jag fm i soffan och kollade på TV. Framåt em kände jag mig så pass bra att jag blev rastlö av att ligga i soffan. Tog mig ut till stallet och lyckades fixa pållans motionspass för dagen. Motionspasset bestod av att Pållan fick springa runt i ett snöre, med matte stående i mitten och höll i snöret. Varvade platt mark mot trav över bommar. Pållan skötte sig bra och hästarna fick sedan gå ut i hagen igen och blev serverade sitt em-hö ute. Jag fixade mockningen, men nu gick det sakta... när jag väl var klar så blev det soffan direkt. Och soffan blev det resten av kvällen.

T kom ut framåt kvällen med en kasse mat, kylskåpet var rätt tomt så det var jättesnällt att han kunde komma och fylla på förrådet åt mig.

Nu blir det lite TV-tittande innan pållarna ska ha sin kvällsmat. Nåt annat orkar jag inte med. Ryggläge i soffan med andra ord!

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer
Postat av: Karin

Krya på dig - drick varmt o vila!!!

Varm katt på magen är ett bra recept :)

Fancluben

2010-10-21 @ 22:44:09
Postat av: Lizzie

Både Tussan och Nalle gör var de kan ;-)

2010-10-22 @ 08:58:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0