28/10 Torsdag - Hovisbesök

ikväll har jag inte hunnit med så mycket. Full fart hem efter jobbet. Och så in med pållarna i stallet. Det var ju naturligtvis tvungen att börja hällregna precis när jag tog in hästarna så man blev lagom blöt.

Oktawia fick Sedalin och så fick då stå kvar i stället för att Sedalinet skulle verka lagom till hovisbesöket, vilket var 20 min senare.

Jag hann alltså få i mig lite ätbart innan hovis kom sedan var det bara ut i blötan igen... usch, höstregn är inge kul...

Oktawia skötte sig bra under hovisbesöket, höll på att drutta omkull en gång eftersom hon nästan sov - men annars så gick det alltså bra. Hon fick sedan gå in i sin box och sova färdigt. Istället blev det Biancas tur att få sina små fossingar fixade.

Eftersom Bianca är så liten så sitter hovis på en lite pall på hjul. Bianca tyckte att hovis var lite halvskum som inte hade några ben utan kasade runt på en pall ;-). Efter ett tag så kom Bianca på att det i stället funkade bra att sätta sig i hovis knä ;-) 

När hovisbesöket var avklarat och pållarna är nu rustade inför vintern, så fick de hö att tugga på och jag gick in och fixade räkningar. 

Väntade alltså med mockningen tills det att pållarna käkat upp sitt hö. Avslutade alltså kvällen med mockning och så ytterligare mat till pållarna.

Mycket mer än så har inte hänt, utan nu är det bara sängen som väntar...

/Lizzie

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0