29/10 Fredag - snart helg

Fullt ös på jobbet idag och jag var rätt trött fram på em. Innan jag åkte hem och laddade för stallet så blev det en sväng förbi willys och lite mat inhandlades.

Väl hemma behövde jag inte käka något.  Var och käkade lunch på Kolgrillen med några jobbarkompisar och det var MYCKET mat. Naturligtvis var jag tvungen att käka upp allt på tallriken - var alltså fortfarande mätt när jag kom hem ;-).

Snabbt byte till stallkläder och så ut för att fixa mockningen. Trailern hakades på bilen och så blev hästarna intagna till stallet. Allt lagomt klart tills det att M1 och P kom.

Oktawia blev iordninggjord och så full fart in till ÖFK.

Idag så var det lite hoppövningar som stod på schemat och även M2 var med på sin egen nyinköpte pålla.

Först så var det skrittbommar, så travbommar och till sist galoppbommar - inte alls enkelt.  Sedan byggdes 2 små krysshinder upp på varje långsida där anridningen var i trav. Till sist 2 räcken som togs i galopp. Ekipagen jobbade på bra idag :-D.

Var hemma igen strax innan kl 21 och pysslade om pållan innan kvällsmaten serverades. I morgon blir det ytterligare träning för pållas del i morgon med matte i sadel - dags för lite dressyrträning för en B-tränare... nervöst är det i alla fall... matte är ju värsta amatören - men nåt ska jag väl lära mig ;-)

Så nu blir det lite softning i soffan framför "mord i sinnet" och snart är det dags för sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0