4/10 Måndag - Intressant kväll

Efter jobbet så var det fullt ös hem. Fixade middag i raketfart, käkade och så ut i stallet. Lyckades även mocka i raketfart och fixa vattnet till pållarna och så la jag in lite hö i boxarna till pållarna. Allt förberett för insläppet senare.

Jag var klar 17.40 och då blev det till att hoppa in i bilen igen och åka tillbaka i stan. Det är ju måndag och alltså dags för fotokursen. Hade gjort upp med T så han skulle komma ut och vara hundvakt.

Idag så började vi tidigare - redan 18.20 - och när jag kom in till stan så var det total kalabalik. Alla var på jakt efter parkeringsplatser, men jag tror de flesta förare hade glömt bort vad de lärt sig på bilskolan. Att stanna mitt i vägen var helt ok, att inte använda blinkers var helt ok, att köra på fel sida av vägen var helt ok osv, osv. Måste erkänna att en lantis som jag blev aningens stressad över medtrafikanternas körsätt. Till sist så fick jag tag på en parkeringsplats i alla fall och gick iväg för att betala p-biljetten. Vid automaten stod en kvinna och försökte köpa en biljett, men tydligen så funkade det inte med korten och inte ett nickel hade hon på sig. Vad gör en lantis, jo, men delar med sig av överflödet av enkronor i plånboken och så hade jag i alla fall lyckats göra en människa mycket glad idag :-).

Jag skyndade mig iväg till fotokursen och hann fram  i tid. Idag hade vi en föreläsning av en yrkesfotograf från NA - en jätteintressant och inspirerande föreläsning och bildvisning. En mycket trevlig måndagkväll :-).

Jag var hemma igen strax efter kl 20 och T hade tagit in pållarna åt mig vid 19-snåret. Bra att få in dem innan det blir kolsvart ute ;-).

T hade fått nog av lantluften och eftersom jag nu var hemma så kunde han åka till lägenheten. Jag fixade lite inne innan jag gick ut och kvällsmatade pållar och katter.

Nu ska jag tillbringa en stund framför TV:n och kolla på CSI NY - Sedan blir det sängen!

Hm - har lite ont i huvudet ikväll... hoppas smärtgenombrottet bara är tillfälligt...

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0