8/10 Fredag - Dags för helg...

Äntligen fredag! Kändes i hela kroppen att det var dags för helg... kände mig trött och sliten idag.

Efter jobbet så blev det lite handling på Willys sedan var det full fart hemåt.

Innan jag gav mig ut till stallet så käkade jag lite och passade på att kolla min mail. Till min stora förvåning så hade jag fått preliminärt utlåtande på Kalles obduktion!! Snacka om snabb service. Blev dock inte speciellt mycket klokare av...

"Obduktionen visade att katten hade en varig inflammation i vänster mellanöra. I övrigt gjordes inga

signifikanta makroskopiska fynd. Dödsorsaken är ej fastställd.

Pågående undersökningar:

Mikroskopisk vävnadsundersökning (histologi)."

Så det är bara att vänta och se vad vävnadsundersökningen visar något. Annat är det hela ett mysterium...

Grannen hade också fått svar på obduktionen av sin katt, den hade ett medfött fel som var den troliga dödsorsaken. Men det är ändå helt otroligt märkligt att båda katterna trillar ihop och dör på samma plats...

Eftersom M1 och P skulle komma strax innan kl 19 så satte jag lite fart med att fixa stallet. Mockning, nytt spån, vatten, ner med hö från skullen, mat fixat och så ut i hagen för att leta rätt på hästarna. De var naturligtvis längst ner i hagen ;-). M1 och P kom lagom när jag var på väg in med pållarna.

Oktawia blev iordninggjord för ett lite lättare dressyrpass inne på ÖFK och så lastade vi och åkte iväg. Klockan var inte mycket men nu var det svart ute!!

Vid 19.30 snåret var vi på plats i ridhuset och Oktawia skötte sig riktigt bra idag. Förhoppningsvis sköter sig pållan lika bra i morgon när det är dags för Pay & Ride på Wittvång.

När jag kom hem igen och var klar med hästarna och stall så blev det lite TV, men det blev inte lång stund för jag var helt slut och gick och la mig tidigt.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0