11/9 Lördag - trött...

Gick och la mig vettig tid igår, men var ändå sjukt trött idag. Det som var positivt var att jag vaknade och INTE kände av något från huvudet. Det är första gången sedan den 1 augusti som jag vaknar och inte känner någon smärta alls. Det var skönt.

Jag släpade mig ut till stallet och släppte ut pållarna. Oktawia fick regntäcke på sig för det hur grådisigt som helst. Det hade nog regnat ordentligt i natt.

Jag tog det lugnt på fm, efter frukost och dusch så blev det en sväng ut med kameran i högsta hugg.

Kilsbergen gömmer sig i grådiset...




Uppenbarligen har det regnat i natt. Undrar vad herr spindel tycker om att få sitt spindelnät fullt med vattendroppar ;-)




Jag behöver inte heller vatta bollkrysantemumen - den klarar sig rätt bra med regnvatten...




När jag väl kom in i huset så var det bara att ta itug detta med ren tvätt... tvättade några maskiner förra helgen, och vart hamnar väl den tvätten. Jag har under veckan inte hunnit ta rätt på tvätten - allt hamnar på matsalsbordet....

Dags att ta itu med den rena tvätten måntro... ;-)



Jag kan ju inte sätta igång med något slipjobb i hallen förräns tvätten är borta. Så det var bara att ta tjuren vid hornen och sätta igång och vika tvätt. Fick ihop en ansenlig hög med stryktvätt, vilket är ett annat problem, men resterande tvätt blev ihopvikt och sedan placerad på rätt ställe. När detta jobb var klart så var jag trött och det fick fika och datorsurf en stund.

Hann inte med så mycket mer för när jag väl satte mig vid datorn så försvann tiden fort, och det var snart dags att åka in till stan.

Jag var inbokad på introduktionskursen i Nikon School som jag fått biljett till när jag köpte kameran.

Kursen var bra och det var en givande em, fick tips om inställningar på kameran så nu blir det till att experimentera mera :-D. Var hemma igen vid 17-snåret. T var hemma hos mig då och var hundvakt. Han hade passat på att beskära äppleträden lite - bra för det behövs.

Jag fixade lite mat och jag kände nu av min skalle. Det var dags att öka på dosen av min medicin så jag hoppas att det funkar.

Resten av kvällen gjorde vi inte så mycket eftersom jag var himla trött. Det blev en promis med hundarna och sedan så däckade jag i soffan där jag satt och pillade på min kamera ett tag innan det fick bli TV:n.

Så roligare än så här blev det inte idag!

/lLizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0