1/9 Onsdag - Akuten igen...

Så blev det akuten igen idag alltså...

Kom till akuten vid 10-snåret för jag orkade inte stressa upp så himla tidigt i morse. Kom ju hem vid 1-snåret i natt...

Det tog en stund innan jag fick träffa läkare, men han ville ha ytterligare en CT-skalle utförd, men en utökad variant speciellt för att se alla små kärl.

Var idag utrustad med en bok, men blev till sist hungrig. Röntgen drog ut på tiden så jag kunde gå iväg och käka. Hann också träffa kamrat K en kortis innan det var dags att gå tillbaka till aktuen. Sedan var det bara att sitta och läsa resten av em. T kom vid 16-snåret med en tidning och en baugett, för jag var ju hungrig igen ;-). Hann få i mig mackan precis när det hastigt och lustigt var dags att gå till röntgen. 
Själv undersökningen gick snabbt och efter röntgenbesöket var det dags att fixa ny biljett till bilen. T åkte sedan hem till mig och tog hand om djuren. Jag meddelade M1 att jag inte skulle hinna hem och för att köra pållan till ridhuset, utan att T kunde hjälpa till ifall hon inte ville köra själv.

Jag fick sedan vänta ytterligare några timmar innan jag fick träffa läkaren. Men till sist så. Även dagens undersökning var helt normalt. Läkaren hade varit orolig för pulsåderbråck, men det fanns inga tecken på det eller andra försvagningar på mina kärl. Himla skönt att få det beskedet. Läkaren erkände att det var pulsåderbråck som de var lite oroliga över.

Så allt "farligt" är uteslutet, men mer undersökningar behövs. Dagens besök tog även idag 10 timmar - var lite trött när jag åkte därifrån. Ska tillbaka till sjukhuset i morgon igen, nu till ögonkliniken och sedan till neuromottagningen. Jippi...

Men det känns skönt att de tar min huvudvärk på allvar och inte bara skyller på att det nog beror på stress. Men det ÄR jobbigt att sitta på akuten och bara vänta och vänta och vänta... vet ju att det är andra trauman som får gå före till röntgen, men det är ändå jobbigt att sitta i ett väntrum i 10 timmar.

M1 och P klarade sig bra idag i alla fall. Hade funkat bra att  köra pållan. T hade fixat med hundar och katter, plus att han hade dammsugit och moppat golvet. Det uppskattas :-).

Nu är det sängen som väntar i alla fall.

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0