21/9 Tisdag - Svampenbesök

Behövde inte åka hem direkt efter jobbet idag. Vi grattade en arbetskamrat som gift sig under sommaren och det blev det en tur till Svampen för att käka en massa god mat :-).

Samling kl 17:00 vid Svampen var det



Innan maten passade jag på att gå ut en sväng när vi kom upp på Svampen och långt där borta, ungefär mitt i bilden av den, vidi foten av de blå bergen - där bor jag ;-)



Vi käkade buffe och det var massor av god mat, och efterrätt - icke att förglömma *mums* Vid 19-tiden var jag hemma igen.

T hade åkte hem till mig direkt efter jobbet och fixat hundarna. M1 hade varit ute och fixat motionen av Oktawia i form av en uteritt. Så kvar för mig var att mocka hästboxarna och fixa med katterna. Sagt och gjort! T åkte till lägenheten och för min del var det bara att ta itu med mockning.

Lilla Bianca fick sig en omgång med borsten också, något hon tyckte var skönt. I övrigt så tittade hon misstänksamt på Lexi som satt i öppningen till stallet och tittade på när jag mockad Biancas box. Lexi börjar förstå att man inte få gå in i  stallet när det står en häst på stallgången - gäller ju även när det är modell mindre ponny som står på stallgången ;-).

Det tog en timme att fixa mockning, hö, och borsting av Bianca. Oktawia har ju M1 redan putsat på så hon fick klara sig.

När jag var klar så var det nästan mörkt, och såg att det var en fin fullmåne ute. Det blev ju snabbt mörkt ute så jag gick ut för att prova fota månen. Gick sisådär... blev någon typ av dubbelmåne ;-)



Resten av kvällen fördelades av att M2 kom på ett snabbt besök för att lämna tillbaka transportskydden hon lånat av mig, och så blev det TV:n resten av kvällen - House på TV4 :-).

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer
Postat av: Emelie

Kan du kontakta mig, undrar lite över highly strug maila [email protected]

2010-09-22 @ 21:17:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0