24/9 Fredag - Det vanliga myset

Vaknade med en skum känsla i halsen - inte bra alls - under dagen blev det värre och värre. Även en snorig näsa tilltog allt efter som, och när jag slutade för dagen så stod det helt klart. Jag har åkt på en förkylning!!

Avskyr verkligen att vara förkyld, men vad göra. Som tur är så hade jag både halstabletter och nässpray hemma, så det är bara att underlätta förkylningen så mycket som möjligt och härda ut.

Nåja, ingen feber idag i alla fall, så jag orkade fixa stallet och hann även borsta Bianca en vända innan M1 och P kom.

Idag var det M1 som skulle fixa Oktawias motion - tur med tanke på min förkylning. Det blev i alla fall lek på hög nivå ;-). Veckans omgång med lite hinder!

När vi kom till ÖFK så var det tomt i ridhuset och vi bygge upp en liten serie iform av 3 hinder, studs och så ett galoppsprång var avstånden.  Men först så värmde M1 upp och så blev det lite trav över bommar - det klarade pållan galant. Byggde sedan upp serien med ett hinder i taget och pållan fixade varje hinder hur bra som helst. Hon hade riktigt bra teknik idag - höll ordning på frambenen - och det såg ut som om hon hur kul som helst :-). Faktiskt synd att jag inte hade med mig videokameran och dokumenterade det hela. Förhoppningsvis så håller ju förbättringen i sig så det blir ett nytt tillfälle ;-).

Var hemma igen vid 20.30 och en trött och nöjd pålla fick komma in i sitt hotellrum och roomservice serverade kvällsmaten till pållarnas belåtenhet.

En snorig matte plockade iordning på alla prylar och förpassade sig vidare till soffan där resten av fredagsmyset tillbringades. Tur att kommissarie Morse visas på 9:an så man har något att kolla på.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0