3/9 Fredag - lugn dag...

Idag har jag inte gjort mycket, det tog tid att komma igång i morse. Seg i kroppen, men inte SÅ himla ont i skallen som jag haft. Haft lite ilningar i pannan och så finns sockerdrickskänslan kvar i höger sida av ansiktet. Förhoppningsvis så funkar alltså medicinen och att jag inte blir "konstig" av den.

Tog det lugn på fm, lyckades ta mig ut i stallet och mocka, men det gick i snigelfart - till sist så var det klart i alla fall.

På em hade  jag en tid för färgning och klippning hos min frissa, så jag åkte in till stan så jag var framme i rätt tid. Det var rätt skönt att bli lite pysslad med ;-).

3 timmar senare var jag hemma igen. Orkade faktiskt aktivera Oktawia lite. Fixade inte att rida, men det blev ett litet pass tömkörning och pållan skötte sig bra.

Pysslade också om lilla Bianca en stund, hon är ju så himla kelsjuk så hon behöver bli lite ompysslad. Under tiden som jag pysslade med pållarna så fick vovvarna sitta i utrymmet där jag har mitt hö, i tryggt förvar bakom en grind. Bianca var i alla fall väldigt nyfiken på dem och var tvungen att gå fram och nosa - då var inte vovvarna så tuffa direkt... flyttade på sig så det hade ett behörigt avstånd till den lilla shettismulen som kom nyfiket snosande genom grinden ;-).

Var klar i stallet vid 21-snåret och jag förpassade mig till soffan en stund och nu blir det sängen. Tidig kväll med andra ord.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0