12/4 Tisdag - Hovisbesök

Idag så var det dags för hovisbesök. Alltså flexade jag ut 30 min tidigare än normalt och full fart hemåt.

Hovis var inbokad till kl 16.30 och jag var hemma kl 16. Bytte kläder och ut till stallet. Plockade in pållarna och Oktawia fick sin dos med Sedalin. Släckte och lämnade pållarna i stallet. Hann få i mig lite fil och müsli innan hovisen kom.

Det var inte lika varmt idag som igår, men det var fullt dräglig temperatur i stallet i alla fall :-). Efter 1,5 timme så var Oktawia färdig om sina fossingar och försedd med nya dojjer. Broddar och sulorna är nu väck för den här säsongen :-).

När Oktawia var klar så väckte jag Bianca - ja, hon stod och sov i sin box! Det är en ponny som kan slappna av ;-). Även Bianca fick sina små fossingar fixade, lite verkning var den damen.

Betalning av hovis och bokning av ny tid - sedan var det besöket avklarat för den här gången. T hade precis dykt upp och undrade ifall jag vilja följa med till Bauhaus. Högtryckstvätten gick ju sönder igår och de hade rea på en K5.85. Värt att kolla upp med andra ord. Så det blev till att byta kläder igen och så for vi iväg.

Vi om ut till Mariebergs shoppingcentrum strax efter kl 19 och en tisdagkväll så här i mitten av månaden - så var det tämligen tomt på folk! ;-)

På Bauhaus så kollade vi in de olika varianterna av högtryckstvättarna. Till sist så blev det kärcher K5.85. Kommer funka fint till tvätt av bilarna och även stallet :-).



Väl hemma igen så var det bara att ta tag i mockningen. T och Lexi åkte till lägenheten. Var klar i stallet vid 21-snåret. Pållarna fick komma in och kvällsmaten käka sin kvällsmat. Själv förpassade jag mig till huset och soffan.

Roligare än så här blev det inte idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0