19/8 Fredag - Förberedelser...

Idag har regnet vräkt ner. Funderade ett tag på hur mycket det kan komma ner i regn under en em... T slutade i alla fall lite tidigare än jag och var snäll och åkte hem till pållarna och plockade in de i hagen. Oktawia skulle ridas några timmar senare och behövde torka upp. Hon själv tyckte det var totalt onödigt att behöva gå in ;-).

Jag var hemma vid 17-snåret. Fick i mig lite mat och tog sedan itu med mockningen. Oktawia fick ett fleecetäcke på sig för att torka upp lite snabbare.

M1 och P kom strax efter kl 18.30 och pållan hade då torkat upp i pälsen. Så hon blev iordningfixad för ett lätt dressyrpass i ridhuset. Vi fick nästan simma fram till trailern när vi skulle åka... en vattenpöl modell större var placerad utanför stalldörren. Oktawia tycker in om vatten, men var ju tvungen att ta sig ut ur stallet... Klev i alla fall snällt in i trailern och vi åkte in till ÖFK.

Oktawia var på bra humör idag och ridpasset gick riktigt bra. M1 red bara igenom damen. Tränade inte på några svåra saker, utan bara lite uppmjukning inför morgondagens tävling.

När ridpasset var över så var det in i ridhuset igen och full fart hemåt. Väl hemma i stallet igen fick Oktawia finna sig i att bli ordentligt ompysslad. M1 ryktade ordentligt och jag fixade iordning utrustning. Putsades och fejades högt och lågt alltså ;-).

När vi var klara med alla förberedelser både med häst och utrustning så serverades kvällsmaten till pållarna och stallet släcktes för natten.

Lite avslappning framför TV:n och sedan sängen. I morgon bitti ska jag upp kl 5.15 *urk*

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0