24/8 Onsdag - Möten...

Mycket möten är det. Tillbringade hela fm på ett möte. Detta mötet drog dessutom ut på tiden så sen som tusan stressade jag iväg till droppinvägningen hos Viktväktarna. Kom 2 min för sent... Fick istället sitta med på viktväktarmötet - vilket inte alls var planerat. I och för sig ingen katastrof förutom att lunchträffen med T gick om inte. Dock behövde jag ju få i mig en lunch, så T fick gå iväg till sin matsal och äta själv och så köpa med en lunchlåda åt mig.

Efter viktväktarmötet var det ingvägning för min del och resultatet var -0,4 kg för veckan som gått. Helt OK resultat - går åt rätt håll sakta memn säkert :-).

Efter vägningen så var det full fart till T's jobb, hämtade min matlåda och så full fart tillbaka till jobbet. Kan ju säga att när jag väl var på plats och skulle få käka min mat så hade "matklockan" ringt för länge sedan... och vad händer då... Lizzie blir djävligt grinig - typ! Mina arbetskamrater märkte direkt att det inte var någon idé att ens snacka med mig när jag väl kom uppstressad med matlådan i högsta hugg ;-).

En kvart senare hade jag fått i mig maten och hux flux var jag med på banan igen. Helt otroligt vad lite käk kan göra för humöret ;-). Att få i sig lunchen typ 2 timmar för sent - det är inte bra för mitt humör, om man säger så...

Em försvann med rasande fart och jag åkte hem vid 16.30-snåret. Fick i mig lite mat igen och så ut till stallet och mockade i ett rasande tempo. Idag var det dags för uppstartsmötet med fotoklubben Focus. Jag hade gjort upp med T att han kom för att vara hundvakt, så han dök upp en stund innan jag behövde åka. Tyvärr började det regna fram på kvällen, så pållarna fick förpassa sig in i stallet. M1 skulle fixa pållans motion i form av uteritt, så det var onödigt att pållan blev blöt. M1 och P dök upp i samma veva som jag åkte iväg.

Vid 18.10 åkte jag så iväg på kvällens möte. Hade hyfsat nära att åka för en gång skull - mötet var uppe i Ånnaboda - skönt att slippa åka tillbaka till stan.

Har haft en jättetrevlig kväll bland en massa fotokamrater. Vi började med en tipspromenad - fick gå en runda i lätt duggregn. Frågorna var allt annat än lätt, men vid genomgången av de rätta svaren så visade det sig att jag kom 2:a i tipstävlingen och priset var senaste numret av tidningen Foto. Mottogs tacksamt :-). Det var bildvisning från Nordnorge. Fyra stycken klubbmedlemmar har i somras vart uppe och fotat fåglar etc. Fantastiska bilder på en helt otrolig natur och fina fåglar.

Strax efter kl 21 var klubbmötet slut och det var dags att åka hemåt. Totalt kolsvart var det och regnade... nu börjas det - att vänja sig vid mörkerkörning... ;-)

var hemma vid 21.30 och det blev stallet direkt för att kvällsmata pållarna. Själv ska jag nu kolla klart på nyheterna innan jag förpassar mig till sängen.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0