26/8 Fredag - Arbetsveckan slut...

Så var det fredag - hux flux sådär bara!! Dessutom löning :-). Jag slutade lite tidigare idag, tog en en semestertimme och lite flex och drog iväg till frissan 14.45. Tillbringade 2,5 timme hos frissan och kom ut därifrån med ny färg och kortare hår :-).

Efter frissabesöket så var det full fart hemåt. Snabbt i med lite fil och müsli. Drog sedan på mig stallkläderna och precis när jag skulle ta tag i mockningen så dök T upp. Han och Lexi hade varit ute och åkt en sväng, som vanligt ;-).

Jag satte igång med att fixa stallet och hästmaten. Under tiden så lekte T med åkklipparen och hann klippa klart grästet på stallplanen. Sedan fick han tillbringa en stund med att plocka fallfrukt... äpplen rasar kan man ju säga...

Jag var lagom klar med mockningen när M1 och P kom. Idag blev pållan iordninggjord för ett besök på hoppbanan. Och när vi var klara  så åkte vi iväg. Lillan fick följa med, men fick finna sig i att idag tillbringa en stund på hoppbanan.

Oktawai skötte sig bra, klarade till och med av att hoppa över de gröna trälådorna med tillhörande grön bom. Första skutten var högt över ;-). Utav någon anledning så tycker hon att just gröna bommor/lådor är lite läskiga. Men hon vägrade inte, utan hoppade över redan vid första försöket. Ekipaget skuttade ett hinder i taget, som sedan bands ihop till en lite bana. Oktawia verkade uppskatta kvällens ridaktivitet. Skojsigt att vara ute på hoppbanan och få skutta lite hinder ;-).

Var hemma vid 20.30 och pållan blev omhändertaget. Kvällsmaten seraverade och jag plockade undan alla prylar.

Resten av fredagkvällen tillbringades sedan i soffan framför TV:n och det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0