7/12 Onsdag - Snö...

Idag kom så första snön... tunt, tunt lager med snöflingor och det var lagomt snorhalt när jag åkte till jobbet så det blev till att ta det lugnt. När jag sedan vid lunchtid skulle iväg till VV så snöade flingor stora som lovikavantar :-O. Dock blötsnö så det smälte undan lite. När jag vid 17-snåret skulle förpassa mig hemåt så hade det frusit på lite så ett tunt snölager låg på makren. Blev genast mycket ljusare...

Väl hemma fick jag i mig lite mat. Fixade lite jobb åt Gränsbrytning och lite senare kom T förbi en sväng och vi hann ta en fika innan det var dags för mig att fixa stallet. När jag mockat klart så slängde T ner hö åt mig och jag fixade klart hästmaten. När jag var klar i stallet så passade jag på att hämta kameran och statitivet. Vad göra när man är fotosugen... och man kan ju inte bara hålla på och fota fullmanen. Alltså testade jag lite inställningar för mörkerfotografering.

Först fick huset agera fotoobjekt...




Sedan visade jag T hur man fotograferar figurer med hjälp av ljus....

Här ett försök att rita ett hjärta, inte så snyggt - men jag är inte bra på att rita och framför allt inte spegelvänt... ;-)




Här leker jag med ett rött cykellyse och försöker rita nåt... med lite fantasi så ser det ut som en elakte tomte eller nåt ;-)



Sedan blev tog det slut på fotoleken för mitt kamerabatteri tvärdog... bara att gå in med utrustningen igen och lägga batteriet på laddning.

Innan det var dags att plocka in pållarna för kvällen så hann vi med en promis med vovvarna. Det var nästan fullmåne och snön gjorde att det var tämligen ljust ute - för att varavinterkväll ;-). Det var skönt att röra sig en säng. Jag har suttit på så mycket möten den här veckan så jag känner av ryggen. Värsta stelhet försvann av promisen så det var ju bra.

Väl hemma igen så blev pållarna inplockade och kvällsmaten serverades. T och Lexi for till lägeheten och jag själv förpassade mig in till soffan för en stunds soffhäng innan det är dags att ta en närmare titt på kudden.

När jag satt och slöade i soffan så passade jag på att slösurfa lite och via en vän på FB så hittade jag följande sida...

http://frkalltelleringet.blogspot.com/2011/12/hasttjejer-och-sjukskoterskor-ingenting.html?spref=fb

Eftersom jag är hästtjej så kan jag bara intyga att detta är hur sant som helst ;-)

Detta var allt för idag :-)

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0