15/1 Tisdag - Stressigt värre...

Idag tog jag bilen till jobbet eftersom jag skulle vara med på ett projektmöte som var inbokat sent på em. Det visade sig vara ett smart drag. Mötet slutade 16.40 och så ihopplock efter mötet. När jag så kollade mailen var det ett jobb som behövde fixas omgående, så jag kom iväg från jobbet kl 17 och då går inga bussar hem till mig.

Jag behövde i alla fall köpa hem hästmat så det blev en snabb tur till Granngården innan jag for vidare. Min granne hade ringt och förvarnat om att en säck med sopor som jag ställt vid soptunnan blivit söndertuggad och utspridd. En säck som sopåkarna skulle ta med igår enligt överenskommelse, men som de inte gjorde. Jippi alltså.

När jag kom hem så var det mycket riktigt sopor utspridda över halva min vändplan *suck*. Först trodde jag att det var en räv som varit i farten, men säcken var hel i morse och rävarna är ju inte så aktiva mitt på dagen. Så jag lös med fick lampa och kollade spåren... hm, rejält stora tassavtryck. Alltså tassavtryck efter en hund, modell större....

Bara att hämta en räfsa och räfsa ihop soporna så jag kom förbi med bilen. Mitt schema för kvällen hade nu spruckit rejält. Ut med Lillan, matade pållarna och så mockning och fix av hästmat i raketfart. T kom för att vara hundvakt, så han hjälpte mig att få upp den söndertuggade sopsäcken och sopresterna. Sedan var det jag som for iväg till ÖFK i ett rasande tempo. Det var dags för årsmöte och eftersom jag är med i valberedningen så bäst att stå för vårt förslag av de som behöver väljas in i styrelsen.

Årsmötet drog ut på tiden och jag hade lovat T att det skulle sluta 20.30 så han kunde åka hem till kl 21 och jag behövde också ta hand om kusarna.

Så när jag kom hem var det fult ös ut i stallet. Serverade kvällsmat och snabb kolla av pållarna och så äntligen in i soffan. Dessutom fick jag i mig lite mer ätbart. Macken vi fick på årsmötet försvann snabbt i min mage - hade ju inte hunnit käka något när jag kom hem från jobbet....

Har slökollat på dr House och det blir lite nyheter också innan jag kommer förpassa mig till sängen.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0