17/2 Torsdag - Möte

Idag blev det bilen till jobbet. Hade bråttom hem eftersom jag skulle på möte med fotoklubben. Var alltså hemma till 16.30, och fördelen med det är att det fortfarande var ljust ute :-). Alltså hann jag ut med kameran när hästarna fått sin mat.

Det har uppenbarligen varit dagsmeja under dagen idag... det syntes en vajer som hänger på mitt trappräcke. Det har runnit vatten under dagen, men när jag kom hem så var det fruset igen till ett vackert ishänge :-)



Efter den lilla fotosessionen så blev det till att få i sig lite ätbart under tiden som jag checkade av mail osv. Det fick bli lite fil och müsli - snabbt och enkelt.

När jag käkat klart så har Nalle lärt sig att det blir ett speciellt  av skeden i en tom filtallrik. Då kommer Nalle smygandes.... för att få slicka tallriken - det är nämligen jättegott :-)



Efter en välbehövlig matpaus så  var det full fart ut till stallet och så fixade jag klart med mockningen och hästmaten.

T kom precis innan jag skulle åka, så Lillan behövde inte vara själv nåt. Strax innan kl 18 så for jag in till stan igen. Dags får månadsmöte med fotokluben Focus.

Med mig hade jag några bilder som jag lämnade över till den som är ansvarig för fotoutställningen i Haga biblioteket, den kommer vara under mars månad.

Hade en trevlig kväll, men avvek hemåt vid 20.30. Då skulle det bli en omgång med utbildning i photoshop och eftersom jag inte ens har photoshop så tyckte jag det var bättre att jag åkte hemåt och avlöste hundvakten.

Var alltså hemma till kl 21 och T var precis på väg hemåt. Han hade precis tagit in pållarna åt mig, så jag kunde kvällsfodra pållarna och själv ta kväll.

Avslutade kvällen med att kolla på CSI Miami och sedan lblir det sängen för min del.

Det var alltså allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0