7/2 Måndag - Fotokurs

Måndagar - då är det stressigt värre ;-). Full fart hem efter jobbet. Ut till stallet och mockade i raketfart. Var klar till kl 18, men hade inte hunnit slänga ner hö då. T kom i samma veva för att vara hundvakt, så han var snäll och fixade ner höt åt mig. Jag kunde då koncentrera mig på att få i mig lite ätbart innan jag skulle iväg till fotokursen. Vid 18.30 studsade jag in i min bil och for in till stan.
 
Hade lite problem att hitta parkeringsplats, så jag kom inflåsandes 1 minut innan kursen skulle börja. Det vi gjorde ikväll var att gå igenom bilder från fototillfällena på hindersmässan och kvällsfotograferingen. Vi är ju 8 st på kursen så vi hann inte klart idag. Jag och 2 st till får visa bilderna nästa måndag istället. De bilder vi hann se var i alla fall väldigt bra och det är himla kul och se hur mina kurskamrater har fotat - mycket fina bilder var det :-).

När jag skulle åka hem så hade kvällens regnväder övergått till snö som vräkte ner och det var hur halt som helst på Grävevägen. Fick åka i en hastighet av 40 km/h så det tog en stund att ta sig hem, men hellre sent än aldrig.

T skulle precis åka när jag kom hem och han fick order om att ta det väldigt försiktigt.

Innan jag kunde parkera mig i soffan för kvällen så blev det stallet än sväng. T hade tagit in pållarna, men jag skiftade täcke på Oktawia för det var tämligen blött. Fixade iordning höpåsarna och så serverades kvällsmaten.

Missade första kvarten av CSI NY, men det fick jag överleva. Nu blir det nyheterna en stund och sedan är det dags att studsa i säng.

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0