28/1 Fredag - arbetsveckan slut...

Äntligen fredag! Så skönt och jag var riktigt trött idag. 5 timmars sömn är inte att rekommendera ;-). Bara att bita ihop och se glad ut ;-). Men det kändes skönt när arbetsdagen och tillika arbetsveckan var slut och mna kunde åka hem. Fast innan jag for iväg hemåt så blev det ett besök till Granngården igen. Glömde köpa fosforbalans, och så passade jag på att shoppa ett gäng paket värmeloggs som de hade bra pris på. Totalt blev det 8 paket...

Varje paket värmeloggs väger 10 kg och jag har under kvällen lyft och förflyttat varje paket 4 gånger innan de stod på rätt plats brevid kaminen. Så frågan är: hur många kilon värmeloggs har jag lyft denna kväll?



En himla massa kilon, närmare bestämt 320 kg....

Hur många lyster så många kilon så här en fredag kväll ;-). Men nu har jag "nödved" hemma ifall det värsta kylan kommer igen...

Hann pausa lite och få i mig nåt ätbart innan det var dags att ge sig ut till stallet för att ta itu med mockning etc. Fick skynda mig lite för jag fastnade framför datorn och glömde bort tiden ;-) Lätt hänt. Fick bli mockning i raketfart.

M1 och P kom vid 18.30 snåret och pållan blev iordninggjord för ett litet dressyrpass och så åkte vi till ÖFK. Det blev ridning i gamla ridhuset för att miljöträna pållan och hon skötte sig bra. Jag hade leta rätt på en gammal remontgrimma som passade bättre än den första vi provade. Så damen var lugnare i munnen och remontgrimman funkade alltså bättre än den engelska nosgrimman jag använde i går. I morgon är det omgång 2 i ÖFK's dressyrcup och ekipaget ska vara med då. Jättebra miljöträning och förhoppningsvis sköter sig pållan bättre än vid 1:a omgången, men gör hon inte det så är det i alla fall bra träning.

Vi var hemme igen vid 21-snåret, alltså blev det inte lika sent som igår. Efter att hästar och utrustning blivit om händertagen så kunde jag och Lillan förpassa oss till soffan i vardagsrummet så fick denna fredagskvällen avslutas. Nu ska jag kolla klart på Mord i sinnet och sedan blir det sängen.

Det var allt för idag! - I morgon väntar fotokurs igen :-D

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0