1/6 Onsdag - Städning...

Idag så kunde jag slut lite tidigare. Skulle egentligen ha jobbat längre pga ett möte, men vår deltagarna dök inte upp... så det blev alltså inställt. Så jag fick en stund över så jag kunde åka till T en stund innan jag till kl 16.15 åkte iväg till Viktväktarna för att vara med på ett möte och göra första vägningen efter att ha registrerat mig förra veckan.

Det visade sig att jag gått ner 1,4 kg sedan i torsdags  - helt klart godkänt resultat. Har inte varit särskilt jobbigt heller bortsett från ett hysteriskt godisbegär emellanåt. Har klarat mig ifrån att stoppa i mig godis och det är jag klart nöjd med. Godisbegäret går ju över - har ju klarat av att vara sockerfri i totalt 6 månader för ett par år sedan. Så jag vet ju att sockerbehovet kommer ge med sig. Bara att bita ihop och kämpa på med andra ord.

När jag kom hem så blev det lite käk. Fixade sedan stallet så det blev klart. Jag var tämligen trött, men det var ingen idé att sätta sig för då hade jag somnat ;-). Så bara att lägga i en annan växel och sätta fart!

Resten av kvällen tillbringade jag med att städa. Det var välbehövligt och skönt att få det gjort idag. I morgon tänkte jag tillbringa med att åka runt på några stationer under Tysslingedagen och vill slippa behöva tänka på städning då :-).

Var klar till kl 21. Så det blev en stund med datorn och vid 22 fick pållarna komma in och bli serverade kvällsmaten. Och mycket mer än så blev det inte idag :-)

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0