16/6 Torsdag - Ridhuset

Efter en hektisk dag på kontoret så var det full fart hem. Hann få i mig lite mat innan jag tog itu med stallsysslorna. Pållarna fick sova inne i natt pga regnvädret. Alltså blev det till att mocka lite skit innan det var dags att aktivera pållarna ;-).

M1 och P kom vid 18.30 snåret och då var jag klar istallet och trailern satt fast på bilen. Lillan låg dessutom i skuffen, för säkerhets skull - luckan var ju öppen. Så det gäller ju att hålla koll så  man inte missar nåt ;-).

M1 gjorde iordning Okatwia för ett pass dressyr och när de var klara så for vi iväg. Det var en strålande sommarkväll och det var till och med vindstilla! Så Lillan och jag tog en skön promenad innan vi gick tillbaka till ridhuset för att spana på ekipaget.

Oktawia skötte sig rätt bra idag. Hon kan det hon kan och tävlingen på lördag som de ska vara med i, är egentligen på en för hög nivå för Oktaiwal. Dock är tävlingen på hemmaplan så det kommer bli jättebra träning för damen :-) och så får vi se hur hon funkar på lång bana. Ska i alla fall bli kul :-)

Efter ridpasset så blev det en promenad runt SM-banan i kvällssolen innan vi lastade och åkte hem. Lastningen funkade alldeles utmärkt idag. Förhoppnings är lastningproblemen ur vägen för den här gången...

Väl hemma blev det samma procedur som vanligt. Pållan blev omhändertagen, kvällsmaten serverades och jag plockade undan alla prylar innan stallet släcktes för natten.

För min del så avslutade jag kvällen i soffan och kollade på Criminal minds. Och mycket mer än så här kommer inte hända idag.

Så detta var allt för idag.

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0