19/6 Söndag - en lugn dag...

Idag har det varit en tämligen lugn dag... regn och ruggigt så det varit läge att vara ute så himla mycket. Tog det lugnt på fm. Passade på att rensa undan högar med allehanda papper och tidningar som låg i på köksbänken och köksbordet. Röjde i kattrummet och städade även hos kattungarna. Självklart så fastnade jag hos kattungarna - de ville gärna jaga sopborsten när jag försökte sopa upp kattsand från golvet ;-). Ena riktiga små busfrön är de...

Käkade lunch lagom när T dök upp. Vi åkte en sväng till Marieberg. Kollade in rean på Elgiganten då T letar efter en kompaktkamera. Den han var ute efter var slutsåld. Kollade in vad som fanns på Mediamarkt och Expert. Dock skulle T kolla upp lite noggrannare vilken han vill ha.  Finns ju några att välja på.

Tog en rund även på inne på Gallerian innan vi fortsatte till Willys där jag shoppade lite mat för den kommande veckan. Glömde ju matlistan hemma igår när jag åkte in till stan, men idag var den med.

Var hemma igen fram på em och då var det dags att laga mat och det fick bli fläskfilé och ungsrostade rotfrukter. Smakade bra!

Efter maten och uppröjning i köket så fick det bli en promis. Vovvarna fick vara kvar hemma, istället fick det bli varsin häst. Oktawia behövde en skrittur och lilla Bianca behöver röra på sig. Bianca behöver också vänja sig vid sitt träns....

Så in med hästarna i stallet. Bianca tyckte det var himla trevligt att få bli borstad coh pysslad med. Fick på tränset med lite pyssel. Bianca tyckte det var himla konstigt med bett i munnen och försökte skrapa av sig tränset, men det satt där det satt.

Oktawia fick också på sig ett träns och så var vi klara att gå iväg. T ville ta Bianca eftersom hon är liten och behändig - trodde han ja ;-). Vi knallade iväg. Oktawia hade himla bråttom i början som hon alltid har. Bianca försökte på alla sätt och vis bli av med tränset och bettet. Så T tyckte efter ett tag att hon faktiskt var himla jobbig att gå med ;-). Vi bytte kuse alltså. Oktawia verkade tycka det var rätt skönt att få komma ut på en prommenad och klev på i ett bra skrittempo. Bianca har ju lite kortare ben så hon fick ju småspringa för att hänga med.

Vi var ute och gick i 40 minuter i raskt tempo och när vi kom hem så var Bianca tämligen trött - och  tränset satt kvar... ;-)



Pållarna fick stå inne resten av kvällen. T och Lexi åkte till lägenheten och jag själv förpassade mig in i huset och resten av kvällen jobbade jag åt Gränsbrytning. När jobbet var klart så slökollade jag lite på TV under tiden som jag strök lite ren tvätt.

Men nu är kvällen sen och det är dags att ta en närmare titt på kudden.

Så detta var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0