27/6 Måndag - Värme...

Nu när midsommarhelgen är slut, ja då kom det vackra vädret och värmen ;-). På min lunch idag så cyklade jag upp till Stadsträdgården och träffade kamrat M för en lunchdate. Hade en jättetrevlig lunch, skönt att sitta ute, god mat och trevligt sällskap :-). På vägen tillbaka till jobbet så cyklade jag förbi Foto 7:an och kollade upp vad närbildsfilter kostar. Fortsatte sedan till min optiker och hämtade ut mina linser plus vätska för de nästkommande 6 månaderna. Stannade också till vid ett stånd och köpte med 2 liter jordgubbar - Och sedan full fart tillbaka till jobbet för en arbetsinsats resten av em.

När arbetsdagen var slut så blev det ett stopp vid granngården där jag shoppade med kattmat och havre hem.

När jag kom hem så satt T i trädgården. Kaffet hade han satt på och jag var fortfarande mätt sedan lunchen. Däremot så smakade det bra med jordgubbar med marscaponeost - lite lyx så här en måndag kväll :-).

Satt och softade i trädgården tills det var dags för M1 att dyka upp, vilket var vid 18.30-snåret. T och Lexi åkte vidare och Oktawia blev idag iordningfixad för ett pass på hoppbanan.

Varmt och skönt var det - vilket betyder att även bromsarna är i farten. Som tur var så höll de sig i skinnet när vi var på hoppbanan.

Oktawia skötte sig bra även idag. Hoppning tycker hon ju är lattjo lajbans.




Fokuserade!




Efter passet på hoppbanan så blev det en skrittur runt SM-banan för en svettig Oktawia innan det blev till att kliva ombord på trailern. När vi kom hem så var pållan fortfarande rejält svettig och de äckliga bromsarna kom direkt. Så en hink med ljummet vatten blev upphälld, pållan fastbunden i bindringen utanför stallet och så blev hon ordentligt avsköljd. Det tyckte Okatwia var skönt :-)

Blöt Oktawia ;-)



När avsköljningen var avklarad så blev det boxen för Oktawia och till hennes stora lycka så serverades det havre ;-). Under tiden som pållan käkade så plockade jag undan alla prylar och mockade ur trailern. Jag hann också ta en runda i trädgården och njuta av den fina kvällen.

När havren var uppäten så blev det hagen och det väntade kvällshöt för pållarna. Jag passade på att mocka ur båda boxarna innan jag gick in i huset för kvällen.

Och vips så var den här dagen till ända - nu är det bara 4 dagar kvar... :-)

Detta var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0