30/6 Torsdag - Utflykt...

Totalt knallvarmt har det varit idag också. Som tur var så hade jag lyckats få tag på en parkeringsplats med skugga under em. Så min bil var inte så fruktansvärd varm när jag skulle hem. Tyvärr så blev det ändå fruktansvärt varmt på vägen hem...

När jag väl kom hem så det hur hett som helst. T var redan på plats och körde runt på åkklipparen. Eftersom det ska bli regn några dagar så det var lika bra att klippa klart hela gräsmattan.

Jag själv var bara hemma och vände. Fixade in pållarna i stallet bara för det var hysteriskt mycket bromsar på dem. När det var gjort så drog jag iväg till stan igen. För att inte dö av värmeslag så fick jag låna T's bil. Var himla skönt att ha tillgång till AC ;-). T skulle ju i alla fall vara kvar hos mig för att vara hundvakt åt Lillan...

Jag åkte iväg till Naturens hus för att träffa kamrater från fotoklubben. Det var dags för Sommarträff med fk Focus.

Så det blev fika och snack med fotokompisar för hela slanten. Hade med mig kameran, men det var ingen av oss som orkade knalla iväg på någon promis för att fota. Det var för vamt helt enkelt.



 Till sist så stängde restauerangen så vi blev "utslängda" och vi samlades vid utanför restaurangen och fortsatte med att ha trevligt :-)




Vid 20-snåret så var det i alla fall dags för mig att åka hemåt igen. Hade lite att pula med hemma också. och så behövde T ha tillbaka sin bil ;-).

När jag kom hem så hade T klippt klart hela gräsmattan. Han hade även fixat vatten till pållarna. När jag kom hem så tyckte han att var klar för kvällen och ville hem på en gång.

Jag grejade lite hemma. Fixade iordning en omgång med insektsmedel och pållarna blev ordentligt sprayade innan jag släppte ut dem i hagen igen. Nu på kvällen var det fortfarande kvalmigt och det kändes som om det var åska på gång.

Jag kollade runt lite i trädgården och grävde upp lite plantor som jag lovat att ta med till en arbetskamrat. Rensade också lite ogräs i rabatterna. Till sist var det i alla fall dags att gå in i huset. Har resten av kvällen gått igenom lite av de bilder jag knäppte under kvällen. Och här kommer en bonusbild...

Punkarn' (den gula) är alltid kelsjuk, men fick inte igång Tyson direkt ;-)



Nu ska jag försöka gå ner i varv, kolla lite på Kommissarie Lewis innan jag förpassar mig till sängen för att försöka somna i vettig tid.

Det var allt för idag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0