2/3 Onsdag - Lugn kväll...

Vaknade med värk i skallen idag också *suck*. Tar ju cirka 5 dagar innan kroppen ställt in sig på den ökade dosen av medicinen. Så det är bara bita ihop och vänta på att smärtgenombrotten ska ge sig. Gäller alltså att INTE stressa under resten av veckan eller utsättas för någon annan typ av psykisk anspänning  eftersom det retar trigeminusnerven.

Så när jag på em får ett SMS från T som undrar ifall jag vill ha skjuts hem så tackade jag gladeligen ja, slapp på så sätt stressa till bussen :-).

T kom och hämtade med efter att han slutat sitt jobb och varit hemma och hämtat Lexi och rastat henne en sväng. Innan vi åkte hem till mig så gjorde vi dock ett snabbt stopp vid Haga biblioteket för att kolla på fotouställningen som fotoklubben Focus ställt ut där. Massor av fina bilder att titta på :-). Vi gjorde även ett snabbt stopp i mataffären och köpte med grillad kyckling och potatisgratäng, vilket vi åkte hem med till mig och fixade iordning på en gång.

Maten smakade bra och efter käket så var det dags för mig att gå ut och fixa stallet. T var snäll och klättrade upp på höloftet och slängde ner hö åt mig innan han och Lexi åkte hem till lägenheten. Jag fortsatte sedan att pula i stallet. Huvudvärken gör att jag jobbar långsamt, men till sist så var jag klar med mockning, fix av vatten, höpåsarna, även katterna i sadelkammaren hade fått sitt pyssel, mat och vatte + rengjord sandlåda.

Fortsatte med lite pyssel i huset när jag var klar i stallet. Plockade undan lite pryttlar. Gjorde en snabbstädning av golven - microfibermopp is the shit - därefter hade jag en date med strykjärnet och var riktigt duktig. Jag tog nämligen rätt på all stryktvätt jag hade låg på en stol. Skönt att få det gjort för den här gången.

Framåt 21.30 snåret var jag klar med stryktvätten och pysslet inne så då var det dags att gå ut och kvällsmata pållarna. Samtidigt blir Lillan kvällsrastad, även om hon inte vågar gå så långt ifrån mig ;-). Så under tiden hon strosade runt på stallplanen, hällde jag upp pållarnas kraftfoder och hö, fixa klart vattenhinkarna och när allt var förberett blev lillan placerad bakom högrinden så hon inte skulle vara ivägen. Pållarna har ju naturligtvis hört att jag skramlat runt med maten så de stod utanför stalldörren och väntade på att få komma in. Snabbast in var Bianca och hon for in i Oktawias box med blixtens hastighet. Hon hann ju ta en tugga av Oktawias mat innan jag hann få tag på det lilla busfröt och placera henne i sin egen lilla box. Oktawia är ju alldeles för snäll och låter fröken göra lite hur som helst....

När jag var klar i stallet så gick jag in och lekte lite med min kamera. Idag fick Minna och Tussan agera motivet för min fotolek ;-). Vad gör man inte när man blir sugen på att lek ;-).

Minna undrar nog vad jag pysslade med...



Tussan är ju mer van att få agera fotoobjekt och verkade trivas bra på min filt ;-)



Nu ska jag bara kolla på 4:an väder - ser blir det sängen för min del. Blev lite sent igår... inte bra alls...

Så roligare än så här blir det inte idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0