23/3 Onsdag - Litte lugnare...

Idag hade det inte lika stressigt som igår. Jag tog bussen till jobbet, och så hade jag turen att bli upphämtad av T. Han hade dessutom, innan han hämtade mig, varit hemma hos mig och hämtat trailern och Lillan. Han hade också kommit ihåg att mata pållarna :-).

Jag blev upphämtad vid 16.30 och så åkte vi ut till Maskinstjänst för att shoppa spån. Vi fick vänta ett tag eftersom en stor lastbil med kran höll på att lasta av foder. Men när det var gjort så shoppade jag spånförbrukning för ett tag framöver. På vägen hem blev det ett stop vid Eurostop. Jag shoppade mig en pizzaslice som försvann fort, men blev hyfsat mätt i alla fall ;-).

Väl hemma bytte jag snabbt kläder och så packade vi ur spånet. Trailern ställdes på sin plats och T åkte hemåt. Det hade i alla fall inte varit något problem för T att få loss trailern som tur var.

Jag fixade klart allt i stallet när jag ändå var ute. Mockade i lugn och ro, fyllde på med nytt spån, fixade vattenhinkar, gjorde iordning höpåsarna och fixade klart kraftfodret. Pållarna verkade trivas ute trots blåsten så de fick vara kvar ute. Jag var klar med allt i stallet vid 19-snåret och det var en skön känsla att bli klar innan det blev helt kolsvart ute :-D. Skönt att det går mot våren ;-).

Resten av kvällen har jag inte gjort så mycket. Lite slösurf och sedan ryggläge i soffan och så läste jag ett kapitel ur mitt läsobjekt för tillfället "Patienten" av PD James. Helt plötsligt så var det dags att kravla sig ut igen för att ta in pållarna och kvällsmata dem. Så snabbt försvann den här kvällen :-).

Nu blir det TV:n en liten stund innan det blir till att ta en närmare titt på kudden.

Det var allt för idag!

/Lizzie


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0