18/5 Onsdag - Klubbkväll....

Idag var det full fart hem från jobbet. Mockade i raketfart. T kom vid 18-snåret för att vara hundvakt till Lillan och då var jag klar för att fara vidare.

Kvällens övningar bestod i att åka på möte med fotoklubben Focus på våravslutning. Platsen var Rånnesta och dit har jag ju hyfsat nära.

Kvällen började med en tipspromenad. Det var 15 st frågor, vanliga allmänbildande frågor - hur svåra som helst!!!!

Vi träffades sedan i naturens hus där jag köpte några lotter, sedan drogs de rätta frågorna på tipspromenaden. Helt otroligt nog hade jag 10 rätt (tillsammans med några andra) och fick vann ett nyckelband som det stod Nikon på. Passade ju bra med tanke på att jag har en Nikonkamera :-).

Sedan var det föreläsning och bildvisning av Peter Fallberg. Det var intressant och massor av fina bilder. Därefter följde korvgrillning och mingel - det var gott med korv. Hela 3 st lyckades jag stoppa i mig - var hur hungrig som helst ;-).

Tillställningen avslutades med dragning på lotterna som sålts under kvällen. Nu hade jag tur en gång till och vann på en av mina lotter - en braständare blev det. En läcker variant med en kula i botten som gör att den inte kan ramla omkull.

Var hemma igen vid 21.30-snåret och jag hann växla några ord med M1 som då var på väg hem. Hon hade putsat på Oktawia och tagit en promenad med henne. Jag kvällsmatade pållarna när jag kom hem och så kollade jag lite på nyheterna.

Är i alla fall nöjd med kvällens vinster. jag burkar aldrig ha tur och vinna nåt ;-)



Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0