23/5 Måndag - Ingen lugn kväll...

Slutade sent - måndagar avslutas med ett ledningsgruppsmöte kl 17.30. Så jag var lagom trött när jag kom hem. Tänkte ta det lugnt och slappa lite, men ödet ville annorlunda....

När jag kom hem så gick jag ut för att släppa ut hästarna i sommarhagen. Det blåste rejält och Oktawia var längst bort i vinterhagen. Så när jag öppnade grinden kom Bianca, men hon tog det lugnt och väntade på att jag skulle öppna. Det gjorde inte Oktawia. Hon kom kutande i full galopp. Såg varken mig eller grinden, utan braschade rakt över den. Jag hann släppa grindtrådarna, men en tråd fick hon med sig runt bakbenet så hon drog sönder grindisolatorn och handtaget. Dock klarade hon benet och kom undan med blotta förskräckelsen. Gick ut i hagen och fick tag på Oktawia och kollade av benet. Lite varm över skenbenet, men inga sår *puh*. Dock var jag så uppjagad över hur det hade kunnat gått, så jag fixade ombyte till stallkläder snabbt och fixade mockningen i raketfart. Gick sedan lös på sadelkammaren ;-). Den blev storstädad, vilket i och för sig var välbehövligt. Hade väl inte direkt tänkt göra det just idag - men hade sånt adrenalinpåslag efter hagincidenten så det var inte läge att sätta sig i soffan direkt.

M1 och P kom vid 19.30-snåret och pållarna blev inplockade till stallet. Oktawias ben såg bra ut, så det blev en liten uteritt för damen. Under tiden så städade jag klart sadelkammaren, fixade klart med all mat. Gick sedan ut och lagade grinden till sommarhagen. Passade också på att spänna tråden när jag ändå var ute i hagen.

Mycket mer än så hann jag inte med idag. Oktawia och kompani kom tillbaka efter en lugn tur, strax före kl 21. Så det blev lagomt att ge pållarna kvällsmaten när M1 var klar med damen. Oktawia hade för övrigt skött sig bra på turen :-).

Kvällen avslutades för min del med soffhäng framför CSI och nu är det sängen som hägrar!

Det var allt för idag!

/Lizzie

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0